DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

GAÜ bahar şenlikleri Willy William konseriyle sona erdi

15.05.2018
A+
A-

Telsim, Asel, TeknoGold, Dans Fm sponsorluklarıyla gerçekleşen GAÜ Bahar şenliklerinin son gününde sahne alan Willy William’ı izlemeye gelenler konser alanını doldurdu.

Konser öncesinde konuşma yapan GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar ve Rektör Prof. Dr. Kutsal Öztürk konsere olan katılım fazla olduğundan mutluluk duyduklarını ve öğrencilerin doyasıya eğlenmelerini söylediler. Dünyaca ünlü sanatçı Willy William’ı ağırlamaktan onur duyduklarını da belirten Akpınar ve Öztürk, “Willy William, konsere renk katarak ortamın enerjisini arttırdı” diye konuştular.

Willy William konser sonrası GAÜ Uygulama Oteli Le Chateau Lambousa Hotel’de  şunları söyledi: “KKTC’de kısa bir süre geçirmeme rağmen enerjisini yüksek buldum. Bir daha gelecek olursam uzun süre kalmak isterim. GAÜ öğrencilerinin frekansını çok beğendim ve yüksek enerjiye sahipler. Havalimanından itibaren GAÜ beni çok iyi karşıladı ve ağırlamadan dolayı çok memnun kaldım. Üniversite harikaydı. Her şey için çok teşekkür ederim.”

Konser sonunda, GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar’ın eşi, Tomur Akpınar, Willy William’a anı plaketini takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.    

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.