DOLAR 32,5289
EURO 34,9614
ALTIN 2.425,71
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Gastrit Ağrısına Ne İyi Gelir?

13.06.2020
A+
A-

Gastrit, çoğunlukla çok fazla içki olmak, analjezik ilaçların fazla kullanımı ve stres gibi nedenlerden nedeniyle meydana gelmektedir. Bu etkenlerden etkilenen mide astarı iltihaplanarak gastritin oluşmasına yol açıyor. Gastriti çare etmek için değişik ilaçların yanı sıra doğal tedavilere de başvurabilirsiniz. Sizin için gastrite iyi gelen doğal besinleri bir araya getirdik. İşte teferruat…

GASTRİT AĞRILARINA NE İYİ GELİR?

Ballı Yeşil Dere

Bal ve yeşil çay midenin yatıştırılmasında epeyce önemli bir rol oynar. Yapılan araştırmada haftada minimum bir kez yeşil veya siyah akarsu içmenin, sindirim sisteminde görülen H. pylori adlı bakterinin kayda değer ölçüde azaltacağını göstermektedir.

Sarımsak

Bir Takım araştırmalar sarımsak ekstraktının gastrit semptomlarını azalttığını ortaya koymuştur. Çiğ sarımsağı ezerek harcamak gastrit ağrısına iyi gelecektir.

Probiyotikler

Probiyotikler sindirimi iyileştirirken bağırsak hareketlerinin de düzenli olmasını sağlar. Probiyotik takviyeleri, bir kişinin sindirim sistemine iyi bakteriler getirir ve bu da H. pylori’nin yayılmasını engellemeye tezgâhtar olur. Bilhassa yoğurt, kefir, lahana turşusu gibi probiyotiklerden zengin bsinler tüketmek gastrit ağrısı için oldukça etkilidir.

İLİşKİLİ HABERLER Ginseng Bitkisinin Faydaları Nelerdir?

Ginseng Bitkisinin Faydaları Nelerdir?

Zona Ağrısına Ne İyi Gelir?

Zona Ağrısına Ne İyi Gelir?

Üzümün Faydaları Nelerdir?

Üzümün Faydaları Nelerdir?

Korona Pozitif Evde Tedavi

Korona Artı Evde Çare

İLİşKİLİ GALERİLER Karanfil Yağının Faydaları Nelerdir?

Karanfil Yağının Faydaları Nelerdir?

Keçiboynuzu Pekmezinin Faydaları Nelerdir?

Harnup Pekmezinin Faydaları Nelerdir?

Deniz Akkaya Kerevizin Faydalarını Anlattı

Deniz Akkaya Kerevizin Faydalarını Anlattı

Kuzu Kulağının Faydaları Nelerdir?

Kuzu Kulağının Faydaları Nelerdir?

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.