DOLAR 32,5474
EURO 34,9987
ALTIN 2.434,94
BIST 9.766,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Galerisi kurşunlanan Erkan Özkaya hangi kulübe başkan oldu?

21.09.2020
A+
A-

SEN NEYMİŞSİN BE ERKAN ÖZKAYA!

ÜNLÜLERİN GALERİCİSİ

Futbolcuların ve ünlülerin galericisi olarak bilinen eski şarkıcı Erkan Özkaya; Selçuk İnan, Arda Turan, Burak Yılmaz başta olmak üzere bir çok futbolcu ile yakın dostluğu ile gündeme gelmişti.

Aynı zamanda da Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı ile de ortak olan Özkaya; Euro 2016’da Milli Takım kampında yaşanan olaylarla adını duyurmuştu.

MİLLİ TAKIM KAMPI KARIŞTI

Yıllar önce albüm çıkardı şarkıcılığa soyundu tutmadı. Yıllar geçti elini kolunu sallayarak Euro 2016’da Milli Takım kampına gitti… Kamp karıştı!

Geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş’ta bulunan oto galerisi uzun namlulu silahlarla tarandı, adı devamlı sansasyonel haberlerle gündeme gelen “Ercar Motors”un sahibi Erkan Özkaya şimdi de Kulüp Başkanı olarak gündeme geldi.

ŞARKICILIKTAN BAŞKANLIĞA

Erkan Özkaya geçtigimiz günlerde yapılan Kongre’de 3 Lig takımlarından Bayrampaşa Spor’a başkan oldu.

2017 YILINDA GALERİSİ KURŞUNLANDI

İstanbul Beşiktaş’ta 2017 Mayıs ayında bir oto galerisi uzun namlulu silahlarla ateş açılmıştı. Saldırıya uğrayan galerinin sahibinin Erkan Özkaya olduğu ortaya çıkmıştı. Olayın soruşturması halen devam etmekte.

Adı devamlı olarak olaylara karışan Özkaya’nın bakalım başkanlık serüveni ne kadar daha sürecek.

Kaynak: superkulup.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.