DOLAR 32,5715
EURO 34,9803
ALTIN 2.418,92
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Galaxy Unpacked etkinliği yaklaşıyor! Ne bekliyoruz? Yeni Note serisinin tanıtılacağı Galaxy Unpacked etkinliği ile ilgili bildiklerimizi ve beklentilerimizi…

04.08.2020
A+
A-

Samsung‘un birçok yeni teknolojisini tanıttığı Unpacked etkinliği bu yıl da oldukça heyecanlandırdı. Galaxy Unpacked etkinliği ile birlikte tanıtılacak birçok cihaz, sızıntılarla karşımıza çıktı ve hangi cihazların tanıtılacağını artık kestirebiliyoruz diyebiliriz. Peki Galaxy Unpacked etkinliğinde bizleri neler bekliyor ve biz etkinlikten neler bekliyoruz?

Galaxy Unpacked 2020’den beklentilerimiz

Geçtiğimiz günlerde Samsung CEO‘su Unpacked etkinliği ile ilgili bazı açıklamalarda bulunmuştu. Bu açıklamaların ardından Samsung’un da Unpacked etkinliğinde 5 farklı cihazını tanıtacağı düşünülüyor. Galaxy Note 20 serisi, isimleri henüz netleşmeyen bir akıllı saat, kablosuz kulaklık ve katlanabilir telefon tanıtılması beklenirken, üst segment bir tablet de bu ürünlerle birlikte sunulabilir.

Galaxy Note 10 modellerinin ardından yeni Galaxy Note 20 serisi heyecanla beklenirken, diğer ürünler de dikkat çekecek gibi duruyor. Özellikle katlanabilir telefon modeli, lansmanın öne çıkan modellerinden biri olabilir. Ayrıca uzun süredir Galaxy Buds‘ın yeni modeli de beklenirken, sunulacak olan yeni kablosuz kulaklık da oldukça merak konusu.

Altın renk tonlarıyla ön plana çıkacak bu yılın Unpacked etkinliği ürünleri, tasarımlarıyla da bizlere oldukça farklı çizgiler sunması bekleniyor. Samsung CEO’su Tae-moon Roh‘un da etkinlikle ilgili “Bu cihazlar yenilikçi vizyonumuzu sunacak!” cümlesi de heyecanı doruğa çıkardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.