DOLAR 32,5250
EURO 34,7743
ALTIN 2.406,30
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Galaxy S9 ve Note 8 kutudan sürprizle çıkacak!

03.07.2018
A+
A-

Öncelikle bu kampanyanın maalesef 1-31 Temmuz tarihleri arasında sadece ABD vatandaşı kullanıcılar için sunulduğunu belirtelim. Yani bu özel tekliften yararlanmak için orada yaşayan bir yakınınızın olması gerekiyor. Öte yandan, şirketin bu kampanyayı diğer ülkelere de genişletme ihtimali oldukça yüksek.

Galaxy S9 veya Galaxy Note 8 için hediye edilecek hafıza kartı, satın aldığınız modelin depolama kapasitesi ile orantılı. Yani 64 GB, 128 GB veya 256 GB dahili depolama kapasitesine sahip bir model aldığınızda, aynı kapasitedeki hafıza kartı sizin oluyor. Teklifin hem kilitsiz hem de mobil operatör sürümleri için geçerli olduğunun da altı çiziliyor. Hatta Temmuz ayı sonunda piyasaya sürülecek olan Sunrise Gold (Gündoğumu Altını) renk seçenekli S9 ve S9 Plus da bu tekliften yararlanabilecek. Ayrıca, hediyenin sepete otomatik olarak ekleneceği belirtiliyor.

Galaxy Note 8 inceleme videosu yayında!

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 inceleme videosuyla karşınızdayız. Galaxy Note 8 ile ilgili merak ettiğiniz her şey inceleme videomuzda!

Samsung web sitesi veya resmi Shop Samsung uygulamaları kullanılmadan gerçekleştirilen Galaxy S9, Galaxy S9 Plus ve Galaxy Note 8 satın alımlarının da kampanya kapsamında olup olmadığının ucu ise açık. Umarız şirket, kullanıcıların oldukça yararına olacak aynı kampanyayı ülkemiz için de sunmayı ihmal etmez.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.