DOLAR 32,3933
EURO 34,6200
ALTIN 2.390,34
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Galaxy S8 Oreo güncellemesi çıkmak üzere!

21.01.2018
A+
A-

Merakla beklenen Samsung Galaxy S8 Oreo güncellemesine çok az bir süre kalmışken, kullanıcılar Samsung’un sızdırmış veya paylaşmış olabileceği her detayı inceleyerek güncellemenin ne zaman çıkacağına dair bilgi sahibi olmaya çalışıyorlar.

Her ne kadar sızıntı sayılmasa da, yeni bir detay Samsung’un web sitesinde keşfedildi. Kullanıcılarının yeni Android sürümlerine adapte olabilmesi için kullanım kılavuzu çıkartan firma, Oreo sürümü içinde bir kullanım kılavuzu hazırlamış.

Hazırlanan kullanım kılavuzu, Samsung Brezilya web sitesine yüklenerek şu anda indirilebilir durumda.

1 aydan kısa süre kaldı

Geçtiğimiz yıl Galaxy S7 ve S7 Plus için Nougat güncellemesi beklenirken Samsung kullanım kılavuzlarını revize ettikten bir ay sonra güncellemeyi kullanıcılarına sunmuştu.

Bu yüzden Oreo güncellemesine de bir aydan kısa bir süre kaldığının müjdesini verebiliriz. Bir süredir sabırsızlıkla bekleyen S8 kullanıcıları, artık kısa bir vakit içerisinde nihai sürüme kavuşacaklar.

:: Oreo güncellemesini bekliyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.