DOLAR 32,2129
EURO 35,0082
ALTIN 2.500,74
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Galaxy S21 için uygun fiyatlı OLED ekran bilmecesi Samsung’un Galaxy S20 ailesi bir süredir hayatımızda. Güney Koreli teknoloji devi ise yeni tür için…

22.05.2020
A+
A-

Samsung Display, yüksek kaliteli ekranlarını Samsung Electronics, Apple ve OnePlus gibi çoğu teknoloji şirketine arz ediyor. Samsung Electronics de OLED ekran panellerini maksimum kullanan şirketlerden biri. Oysa sızıntılar bu durumun gelecekte değişebileceğine dikkat çekici ediyor. İddialara göre Samsung, Galaxy S21 ekranı için Çinli üretici BOE’den ekran satın alacak.

bu arada daha önce de Huawei ve Apple’ın ilerleyen dönede ekran panelleri için BOE’nin kapısını çalacağı sızıntılarının çıktığını belirtelim.

ZDNet’in iddiasına kadar ise Galaxy S21 modeli daha uygun fiyatlı bir ekran paneliyle karşımıza çıkacak. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise bu panellerin 120 Hz yenileme hızı yerine 90 Hz yenileme hızı ile gelmesi.

Bu atak natürel fakat maliyetleri çökertmek için yapılacak. Samsung Electronics’in bu kararında ardındaki öteki telefon üreticileri de bileşen maliyetlerini düşük yetişmek ve sonucunda daha rekabetçi fiyatlarla satış için Çinli üreticiden OLED ekran miktar edebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.