DOLAR 32,2846
EURO 34,7685
ALTIN 2.399,98
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Galaxy S20 güncellemesi önemli hatayı düzeltiliyor

22.03.2020
A+
A-

Henüz satışlara başlanmasının üzerinden çok uzun bir süre geçmese de Galaxy S20 modelleri ile ilgili kullanıcılardan çeşitli olumsuz geri dönüşler başlamıştı. Bunlardan birisi de Galaxy S20 Ultra kamera özelliği noktasında olmuştu.

Birçok Galaxy S20 Ultra kullanıcısı, özellikle 108 MP çözünürlüğündeki kamera sensörünün odaklama konusunda ciddi sorunlar oluşturduğu bilgisini paylaşmaya başlamıştı. Nitekim Samsung, kısa bir süre önce Galaxy S20 Ultra güncellemesi ile bu sorunu çözdüğünü ve Amerika’daki kullanıcılara şu an bu güncellemenin dağıtılmaya başladığını ifade etti.

Şu an için Galaxy S20 Ultra kamera sorunundan kaç kullanıcının etkilendiği konusunda herhangi bir bilgi mevcut değil.

Açıklanan bilgilere göre Samsung, Galaxy S20 Ultra güncellemesi ile sadece otomatik odaklama özelliğindeki sorunu çözmekle kalmıyor, odaklama hızını da iyileştirecek bir dizi yeniliği kullanıcılara ulaştırmış oluyor.

Yeni iPad Pro LiDAR tarayıcı özelliği neden önemli?

Yeni iPad Pro özellikleri arasında Pro kamera ve LiDAR tarayıcı dikkatleri üzerine topluyor. Peki Apple’ın yeni iPad Pro LiDAR tarayıcı özelliği neden önemli?

Söz konusu bu güncelleme sadece Galaxy S20 Ultra modeline değil, tüm Galaxy S20 modellerine dağıtılmaya başlandı. Şu an için Güney Kore ve Amerika dışındaki ülkelere ne zaman yayınlanacağı konusunda ise herhangi bir bilgi mevcut değil.

İlerleyen günlerde Samsung tarafından bu konuda da açıklamalar yapması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.