DOLAR 32,2383
EURO 34,8047
ALTIN 2.423,19
BIST 10.128,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Galaxy S10 muhtemel tasarımı belli oldu!

27.11.2018
A+
A-

Son zamanlarda gündemi bir hayli meşgul eden Galaxy S10 haberlerine bir yenisi daha eklendi. Bildiğiniz üzere Samsung, geçtiğimiz haftalarda düzenlemiş olduğu konferans ile birlikte yeni nesil telefonlarında kullanacağı çentikli ekran tasarımlarını lanse etmişti.

Lanse edilen bu ekran tasarımları ile birlikte akıllı telefon pazarına bambaşka bir soluk getirecek olan Samsung’un Galaxy S10 modellerinde kullanacağı Infinity-O ekran tasarımı ile ilgili bugün önemli bir detay daha ortaya çıktı.

The cutout of Galaxy A8s front camera is 6.7mm big pic.twitter.com/gvcRvnek2L

— Max | SamsungMobile.News (@Samsung_News_) November 24, 2018

İlk olarak Galaxy A8s modeli ile birlikte piyasa sürülecek Infinity-O ekran tasarımı, bildiğiniz üzere daha sonrasında ise MWC 2019 etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy S10 modelleri ile birlikte yeniden piyasa sürülecek. Fakat geçtiğimiz saatlerde paylaşılan detaylar ile birlikte S10 modelleri ile birlikte karşımıza çıkacak olan muhtemel ekran tasarımı netleşti diyebiliriz.

Samsung’a yakın kaynaklardan aktarılan bilgilere göre,  Galaxy A8s ekranında yer alacak olan kamera deliğinin genişli 6.7 mm olarak gösteriliyor. Kamera sensörünü ekranın sol üst köşesine yerleştirecek olan teknoloji devi, böylece kullanıcılara daha fazla kullanılabilir ekran alanı sunacak.

Tüm bu bilgilerin ışığında MWC 2019 etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy S10 modelleri de bu ekran tasarımını benimseyecek. Bugün paylaşılan rapora göre, A8s modelinde yer alacak olan 6.7 mm’lik kamera deliği genişliği S10 modelleri ile birlikte 2 veya 3 milimetre daralacağı belirtiliyor.  Böylece, ekranın içine gömülecek olan kamera daha az yer kaplayacak.

Kutudan Android 9.0 Pie güncellemesiyle çıkacak olan Samsung’un yeni amiral gemileri, One UI arayüzle de kullanıcılara bambaşka bir akıllı telefon deneyimi yaşatacak.

Söz konusu telefonlar 25 Şubat‘ta başlayacak olan MWC 2019 etkinliğinde boy gösterecek. Peki siz, Samsung’un yeni ekran tasarımlarını nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından aktarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.