DOLAR 32,2497
EURO 34,8407
ALTIN 2.422,43
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Galaxy S10 için Android 10 Beta 3 yayınlandı

07.11.2019
A+
A-

G97 ** XXU3ZSK3 kodlu güncelleme, ONE UI 2.0 beta programının olduğu Galaxy S10e, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modellerine gelmiş durumda. Bu güncelleme, Almanya, Kore ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcılar için yayınlanan üçüncü beta güncellemesi. Diğer tüm pazarlar için ise ikinci güncelleme.

Bilgisayarda Samsung DeX kullananlar için bu sürümün bilgisayarda DeX’i desteklemediğini belirtelim. Şirket, Android 10 ile çalışan bilgisayar için DeX uygulamasının beta sürümünü ilerleyen günlerde piyasaya süreceğini açıkladı ancak bunun için bir tarih vermedi.

Güncelleme ile birlikte gelen hata düzeltmelerine baktığımızda uzun bir liste karşımıza çıkıyor. Bu düzeltmeleri aşağıdaki ekran görüntüsünde net bir şekilde görebilirsiniz.

Yeni sürümü indirmek için telefonunuzdan Ayarlar’ı açıp Yazılım Güncellemesi öğesine dokunmanız yeterli. Son olarak, güncellemenin 561.55 MB olduğunu da belirtelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.