DOLAR 32,2000
EURO 34,9868
ALTIN 2.514,94
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
23°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Galaxy P30’dan kimlik değişimi!

28.09.2018
A+
A-

Hatırlayacağınız üzere Samsung, Galaxy P30 ve P30 Plus modelleri ile kullanıcıların karşına çıkacağı iddia edilmişti.  Fakat geçtiğimiz saatlerde paylaşılan bir rapora göre Samsung, yeni akıllı telefonlarını P30 ve P30 Plus olarak adlandırmayı düşünmediği öne sürüldü.

The Galaxy P30 or Galaxy P series does not exist at all.

— Ice universe (@UniverseIce) September 28, 2018

Bunun yerine yeni tanıtılacak cihazların Galaxy A serisinin bir parçası olarak piyasaya sürüleceğinin altı özellikle çiziliyor. Ayrıca paylaşılan raporda  Samsung’un Galaxy P serisi üzerinde çalışmadığı da vurgulanıyor.

Galaxy P30 hakkında neler söylenmişti?

Geçtiğimiz günlerde SamMobile’da yer alan habere göre  P30 ve P30+, Samsung’un ekrandan parmak izi okuyabilen ilk telefonları olacağı iddia edildi. Görüşüne göre Samsung amiral gemisi modelinden önce bu özellikleri test etmek istiyor.

Tuhaf olan ise bu cihazların LCD ekrana sahip olacağının belirtilmesi. Ekrandan parmak izi okuma teknolojisinin LCD ekranlar ile pek uyumlu olmadığı bilinir.

 

Burada şirketin nasıl bir yol izleyeceğini hep birlikte göreceğiz. Bazı kaynaklar Galaxy P30 serisinde LCD ekran kullanılma nedeninin uygun fiyatı sağlamak olduğunu belirtiyor. Bu nedenle Galaxy S10 modelinde yer alacak olan ekrandan parmak izi okuma teknolojisinin çok daha gelişmiş olacağından eminiz.

Beş kameralı LG V40 özellikleri doğrulandı!

Arkada üç, önde iki toplamda beş kamerasıyla dikkat çeken LG V40 ThinQ özellikleri doğrulandı. LG’nin yeni amiral gemisi oldukça iddialı geliyor.

Çin’e özel olacağı iddia edilen Galaxy P30 ailesinin önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyor. Dikkat çeken bir detay ise, geçtiğimiz haftalarda Motorola’nın iPhone X‘e benzeyen Moto P30 isimli bir modeli Çin’de tanıtması oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.