DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 için One UI 2.1 müjdesi Uzun süredir beklenen Galaxy S9 ve Galaxy Note 9 One UI 2.1 güncellemesi için beklenen lahza geldi. İlgili…

24.04.2020
A+
A-

Güney Kore devinin resmi forum sitesinde moderatörlük görevini üstlenen bir takım kullanıcılar, uzun süredir beklenen güncelleme hakkında mesajlar paylaşıyor. Bu mesajlar, Samsung’un yukarıda kayıtlı cihazlar için One UI 2.1 desteğini gözden geçirdiğini ve bu güncellemenin geliştirilme aşamasında olduğunu ortaya koyuyor.

Daha önce bu iki modelin bu yazılım ile güncellenip güncellenmeyeceği konusunda sessiz kalan Samsung, hemen kendi forumu aracılığı ile tarafını kesin etti. Samsung’un yazılım ekibi, bu 2 telefonun performansını artıracak.

Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 için hangi özelliklerin yeni yazılıma eklenmesi gerektiğini düşünen Samsung bu süreçte özenli olacağını açıklama etti. Samsung’un bünyesinde çalışan bir forum yetkilisi de testlerin yakında başlayacağını söyledi.

Aylardır kendisi hakkında konuşulan güncelleme için demin devlete ait bir tarih mevcut değil. Günler geçtikçe bu yazılım ile alakalı daha pozitif veri edineceğiz. Sizce Galaxy S9 ve Galaxy Note 9 modelleri bu güncellemeyi ne zaman alacak?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.