DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Galaxy Note 9 tanıtılıyor – Canlı Yayın

09.08.2018
A+
A-

Samsung Galaxy Note 9, uzun bir bekleyişin ardından resmi olarak tanıtılacak. ShiftDelete.Net olarak yerinde takip ettiğimiz lansmanı, ofisimizde yapacağımız canlı yayın ile tüm detaylarıyla sizlere aktaracağız. Bu önemli yayına herkesi bekliyoruz.

Samsung Galaxy Note 9 özellikleri

Samsung’un yeni Note modeli, Galaxy Note 9, teknik özellik noktasında, Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerinin izinden gidecek. İşlemci noktasında, Exynos 9810 ve Snapdragon 845 işlemciler yer alacak. Bu işlemci farkı, her zaman olduğu gibi bölgesel olarak değişecek ve ülkemizde Exynos 9810 işlemcili modeli göreceğiz.

RAM kapasitesi noktasında da, 6 GB RAM artık kesinleşti. Bir diğer öneml sürpriz ise, 8 GB RAM kapasitesi. Bu iki RAM kapasitesi, dahili hafıza ile ikili oluşturacak. 128 GB kapasiteli modelde 6 GB RAM, 512 GB kapasiteli modelde ise 8 GB RAM kapasitesi olacak. MicroSD kart desteği ise Note serisinin önemli kozlarından olmaya devam ediyor.

Galaxy Note 9, ekran boyutu kısmında da az da olsa bir büyüme gösterecek. 6.3 inç ekran boyutuna sahip olan Note 8 modelinin ardından, Note 9 modelinin ekran boyutu 6.4 inç seviyesine yükseldi. Super AMOLED paneli kullanmaya devam eden Samsung, çentiklik ekran tasarımı yerine, kavisli ekran ile Infinity Display anlayışını sürdürecek. Bu ekranın çözünürlüğü de QHD+ yani 1440 x 2960 seviyesinde olacak.

Galaxy S9 ailesinden esintiler var!

Samsung, Galaxy S9 ailesinde yer verdiği kameralara, Note 9 modelinde de yer verecek. Telefonun arka kısmında çift kamera devam edecek. Buna ek olarak, 12 Megapiksel olan arka kameralardan biri, tıpkı S9 ailesinde olduğu gibi, f/1.5 ile f/2.4 arasında değişebilir diyafram açıklığı sunacak. Diğer arka kamera ise 12 Megapiksel çözünürlük ve 52 mm lens ile 2x optik zoom desteği sunacak. Galaxy Note 9’un ön tarafında ise f/1.7 diyafram değerine sahip olan 8 Megapiksel çözünürlük sunan selfie kamerası gelecek. Galaxy Note 9 kamera özelliklerinin, Galaxy S9 modelleri ile şekillendiğini net bir biçimde söyleyebiliriz.

Note serisinin en büyük bataryalı modeli!

Samsung, Galaxy Note 7 ile yaşanan sorunların devamında, piyasaya çıkan modellerin batarya kapasitelerini belirli bir oranın üzerinde tutmamaya özen gösterdi. 2018 yılı ise, Samsung ve Galaxy Note 9 modeli adına bir devrim olacak. Geçtiğimiz günlerde Rusya’da sızdırılan kutu görseli ile kanıtlanan ve resmiyet kazanan bilgi, Galaxy Note 9‘un tam 4000 mAh batarya ile geleceğini doğrulamış oldu. Uzun yıllardır beklenen yüksek kapasiteli batarya beklentisi nihayet gerçekleşti diyebiliriz.

Batarya demişken, telefonu kablosuz şarj ve Samsung’un hızlı şarj teknolojilerini de destekleyeceğini yeniden hatırlatalım.

Yeni bir Note, yeni bir S-Pen!

Her Galaxy Note modeli ile daha da gelişen S-Pen, Note ailesinin direkt tercih sebebi olmasını sağlayan başlıca detaylar arasında yer alıyor. Her modelde daha da incelen ve tepkisellik anlamında geliştirilen S-Pen, bu model ile evrimini tamamlayacak. Bluetooth özelliği eklenecek olan S-Pen, bu yeteneği ile çok daha fazla şey yapabilir hale gelecek. Bunların başında, tıpkı bir uzaktan kumanda gibi fotoğraf çekmek geliyor. İlginç deneyimler sunacağı kesin.

Gelmiş geçmiş en pahalı Galaxy Note modeli!

Yukarıdaki heyecan verici bilgilerin ve özelliklerin dönüşü ise fiyat noktasında karşımıza çıkacak. Samsung’un yeni telefonu Galaxy Note 9, şu ana kadar çıkan en pahalı Note modeli olacak gibi görünüyor. Ülkemizde 6499 TL olarak listenen telefonun, Avrupa’daki fiyatı da 1000 Euro olarak sızdırılmış durumda.

Galaxy Note 9 özellikleri ve fiyatı!

Samsung Galaxy Note 9 için şimdiden geri sayıma geçmiş durumdayız. Samsung Galaxy Note 9 özellikleri ne olacak? Samsung Galaxy Note 9 fiyatı ne kadar olacak? İşte tüm bilinenler!

Note 9 kutusu sızdırıldı!

Rusya’da ortaya çıkan bu fotoğraf, Galaxy Note 9 modeline ait tüm detayları ortaya çıkarttı. Teknik özellikler, ekran boyutu ve kamera özellikleri gibi detaylar bu görsel ile lansman öncesinde netleşmiş oldu. Galaxy Note 9 özellikleri ve Galaxy Note 9 fiyatı bugün resmi olarak açıklanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.