DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Galaxy Note 9 resimleri tekrar sızdırıldı!

20.07.2018
A+
A-

Galaxy Note 9 hakkında sızdırılması imkansız telefon olarak nitelendirme yapan Samsung, yine lansmana iki buçuk hafta kala telefonun resimlerinin paylaşılmasını önleyemedi. Üstelik bundan önce birkaç kez daha Note 9 sızıntısı gündeme geldi.

Galaxy Note 9 özellikleri ile Note 8 modeli çok benzerlik gösteriyor. S-Pen teknolojisinin çok daha gelişmiş bir varyantını göreceğimiz modelde, en büyük görsel farklılıklardan bir tanesi parmak izi okuyucusu oldu.

Cihazın kimlik bilgileri kapatılarak çekilen fotoğrafta, Galaxy Note 9 hakkında ekranı ilk kez görüntülendi. Henüz beklentileri yükselten S-Pen hakkında bir bilgi şu an için yok. Gerek uzaktan fotoğraf çekme özelliği, gerekse de Bixby ile uyumlu olması S-Pen’i bir hayli esrarengiz kılıyor.

Note 9 tanıtımı 9 Ağustos gününde yapılacak olan etkinlikle birlikte gerçekleşecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.