DOLAR 32,2008
EURO 35,0821
ALTIN 2.471,20
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Galaxy Note 9 kutu açılışı videosu sızdırıldı!

23.07.2018
A+
A-

Videoda Galaxy Note 9 özellikleri olarak 6.3 inç yuvarlatılmış köşeli Quad HD sAMOLED ekran, 6 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı, 12 Megapiksel çözünürlüğünde Dual Pixel çift arka kamera, 8 Megapiksel selfie kamerası, IP68 suya ve toza dayanıklılık, iris tarama, KNOX koruması, kablosuz şarj ve AKG kulaklıklar görülüyor. Cihazın işlemcisi ise belirsizken, önceki sızıntılar cihazın 4,000 mAh batarya ile geleceği yönünde.

Tasarım anlamında Galaxy Note 8 ile kıyaslandığında önemli farklılıklar göstermeyen akıllı telefonun en önemli yeteneklerini ise S Pen ile sergileyeceği söyleniyor. Bluetooth bağlantısı kullanacak olan S Pen iddialara göre, Bixby dijital asistanı kontrol edebilecek ya da uzaktan fotoğraf çekimi için tetikleyici görevleri üstlenebilecek. Bu arada kutu içeriği olarak bir ekran koruyucu sunulması da dikkat çekiyor.

Galaxy Note 9 için kablosuz şarj standı ortaya çıktı

Galaxy Note 9 ve Galaxy Watch için kablosuz şarj standının görüntüleri ortaya çıktı. Aynı anda iki telefonu şarj edebilen standın 9 Ağustos Galaxy Note 9 lansmanında tanıtılması bekleniyor.

Öte yandan, videodaki cihazın Çin üretimi bir Galaxy Note 9 klonu olabileceğinin düşünüldüğünü de not olarak düşelim. Peki, cihaz hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorum kısmından lütfen bizimle paylaşın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.