DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Galaxy Note 9 için yeni güncelleme!

12.11.2018
A+
A-

Samsung’un Note serisinin en yeni üyesi olan Galaxy Note 9, yepyeni bir güncelleme ile daha karşımızda. Güney Koreli marka modellerini en güncel yazılımda tutmaya özen gösterirken merakla beklenen Android Pie güncellemesi ise halen kullanıma sunulmadı.

N960FXXU2ARJ7 yapı numarasına sahip olan Android 8.1.0 Oreo üzerinde çalışan ve 418.03 MB boyutundaki güncelleme ile Samsung cihazın güvenliğinin iyileştirildiğini açıkladı.

Samsung’un yeni Android arayüzü One UI
Samsung’un yeni Android arayüzü One UI

Samsung Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 modellerine vereceği Android Pie güncellemesinde kullanacağı yeni Android kullanıcı arayüzü One UI ile karşınızda!

Şu ana kadar modelin aldığı üçüncü yazılım güncellemesi bu olurken bir önceki güncelleme ile kameranın fotoğraf kalitesi, ters ışık performansı ve HDR kontrolü doğruluğunda iyileştirilmeler yapılmıştı.

Galaxy Note 9 için sunulan ilk güncellemeyle ise Ultra Ağır Çekim modunda bir takım yenilikler yapılmıştı. Samsung’un geçtiğimiz günlerde tanıttığı One UI arayüzü ile birlikte gelecek olan Android 9.0 Pie güncellemesinin ise yakın zamanda dağıtılmasına başlanması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.