DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Galaxy Note 9 için önemli Bixby güncellemesi

20.09.2018
A+
A-

Eylül ayı içerisinde yayınlanacak olan güncelleme sonunda yayınlandı. Yayınlanan güncelleme ile birlikte Bixby tuşu devre dışı bırakılamayacaksa da Samsung yetkilileri, bu soruna alternatif bir çözüm getirdiklerini görmekteyiz.

Yeni güncelleme ile birlikte Bixby‘e gelen özellik sayesinde, artık kullanıcılar yanlışlıkla bu tuşa bastıklarında direkt olarak sanal asistan açılmayacak.

Yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte Bixby tuşu için yeni bir seçenek eklendi. Eklenen bu seçeneğe baktığımız da ise, Bixby tuşuna iki defa üst üste basıldığı zaman sanal asistanın devreye gireceğini görmekteyiz. En azından Samsung, Bixby engeline bir nebze olsa da alternatif bir çözüm yolunu kullanıcılarına sunduğunu belirtelim.

Bu seçeneğe ulaşmak için ise ilk önce Bixby’i, Galaxy Apps üzerinden güncellemeniz gerekiyor. Güncellemeyi yaptıktan sonrasında ise Bixby’i açarak, sağ üste bulunan üç noktaya  tıklayınız. Daha sonra ise gelen menüden Bixby Tuşu kısmından belirttiğimiz bu ayarlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.