DOLAR 32,2944
EURO 34,6289
ALTIN 2.412,06
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Galaxy Note 9 fiyatı hakkında sevindiren gelişme!

06.08.2018
A+
A-
Note 9 devrimsel yeniliği ile hayran bırakacak!

Galaxy Note 9 ile birlikte S-Pen’in yenileneceği uzun süredir konuşuluyor. Yeni S-Pen sunduğu özellikler ile kullanıcıları hayran bırakacak.

En düşük depolama kapasitesi seçeneği 128 GB seviyesine çıkarılan yeni amiral gemisi, 971 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Bu rakam Note 8‘in 64 GB‘lık modeli ile aynı değere sahip. Sızıntıya göre, 512 GB depolamaya sahip modelin, sınırlı sayıda üretileceği ve 1200 dolar fiyata sahip olacağı bildirildi.

Ne yazık ki raporda cihazın teknik özellikleri konusunda herhangi bir bilgi yer almıyor. Ancak beklentiler 512 GB depolamaya sahip modelin 8 GB RAM ile geleceği yönünde. Galaxy Note 9‘un daha büyük bir batarya ve Bluetooth özelliğine sahip  yeni S-pen ile geleceği biliniyor.

Samsung yeni amiral gemisini 9 Ağustos tarihinde düzenleyeceği Unpacked etkinliği ile duyuracak. Bu son bilgilere göre, cihazın fiyatı anavatanı olan Güney Kore’de hayli rekabetçi olacak. Note 9‘un Türkiye fiyatının ise duyurunun birkaç gün sonrasında belli olması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.