DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Galaxy Note 9 bataryası bir ilki gerçekleştiriyor!

11.04.2018
A+
A-

Samsung mevcut Galaxy S9 modelinde 3000 mAh, Galaxy S9 Plus modelinde ise 3500 mAh batarya kapasitesi sunmuştu. Öte yandan, Xiaomi ve Huawei gibi rakip üreticiler sürekli olarak daha büyük bataryalara sahip cihazlarla piyasada baskı oluşturuyor. Bundan hareketle şirket, Note 9’u bugüne kadar hiç sunmadığı büyüklükteki bir bataryayla donatmak niyetinde gibi gözüküyor.

Şirket, Galaxy Note 8 modelinde 3300 mAh boyutunda bataryaya yer vermişti. Note 9 içinse daha önce 3850 mAh bataryadan bahsediliyordu. Son iddialar ise şirketin 4000 mAh batarya hazırlığında olduğuna işaret ediyor. Bu sayede kullanıcılara daha uzun kullanım ve bekleme süresi sağlanmış olacak.

6.3 inç yerine 6.4 inç ekranla geleceği iddia edilen Note 9’da Galaxy S9 ile gördüğümüz Sonsuz Ekran 2.0 tasarımının beklendiğini de belirtelim. Üst ve alt çerçevelerin de azaltıldığı bu tasarım, daha fazla görüntü alanı sağlıyor. Büyük bataryanın daha büyük ekran için de önemli olduğunun altını çizelim.

Exynos 9810 ve Snapdragon 845 yonga setinden gücünü alacak cihaz 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bekleniyor. Samsung parmak izi okuyucu konusunda bir sürpriz yapar mı şu an için bilmiyoruz. Önceki iddialar, şirketin ekrandan parmak izi okuma teknolojisini bu cihaza yetiştiremeyeceği yönünde.

Galaxy Note 9’un rakipleri karşısında nasıl bir başarı göstereceğini zaman gösterecek.

:: Note 9 hakkında sizin beklentileriniz ne yönde?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.