DOLAR 32,2662
EURO 34,7110
ALTIN 2.401,02
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Galaxy Note 8 için Android Pie ve One UI müjdesi!

09.11.2018
A+
A-

Samsung’un geçtiğimiz günlerde San Francisco’da tanıtmış olduğu One UI yeni arayüzünün Galaxy S8 ve Note 8 modellerine gelip gelmeyeceği tartışılırken, Note 8 kullanıcılarına müjdeli bir haber geldi.

Bugün paylaşılan raporda Samsung, Galaxy Note 8 için Android 9.0 güncellemesini test ettiği ortaya çıktı.  Aktarılan bilgilere göre teknoloji devi son hız Android Pie için çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar doğrultusunda Samsung’un, Note 8 kullanıcılarına sunacağı N950FXXU5DRK4 yazılım sürümü ile birlikte herkesi şaşırtacağı tahmin ediliyor.

Söz konusu bu durum hakkında yayınlanan rapora göre Samsung’un yeni Android sürümü ile birlikte kullanıcılara sunulacak olan önemli bir özelliği de test ettiği ön görülüyor.

Dün yapmış olduğumuz haber ile birlikte Galaxy S8 ve Note 8 için yayınlanacak olan Android 9.0 güncellemesiyle birlikte, kullanıcılara yeni arayüz tasarımının sunulmayacağını belirtmiştik.

Galaxy S8 series and Galaxy Note8 will also get One UI.

— Ice universe (@UniverseIce) November 9, 2018

Fakat sızıntılarıyla tanınan Ice Universe yapmış olduğu paylaşım ile birlikte söz konusu durumun tam tersini düşünüyor. Ice Universe’ye göre Samsung herkesi ters köşe yaparak Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 için One UI arayüzünü sunacak. Şimdilik söz konusu bu durum hakkında, her şeyin bir varsayımdan ibaret olduğunu da belirmekte yarar var.

Samsung’un yeni Android arayüzü One UI
Samsung’un yeni Android arayüzü One UI

Samsung Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 modellerine vereceği Android Pie güncellemesinde kullanacağı yeni Android kullanıcı arayüzü One UI ile karşınızda!

Ocak 2019’da ilk olarak Galaxy Note 9 ve S9 modelleri için beta olarak yayınlanacak olan Android 9.0 Pie güncellemesi, daha sonrasında ise Note 8 ve Galaxy S8 modelleri için yayınlanacak. Sizce, Samsung One UI arayüzünü, Note 8 ve S8 modelleri için yayınlar mı? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.