DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Galaxy Note 20, RAM konusunda da gösterişli olacak Samsung Galaxy Note 20 RAM konusunda da adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Daha öncenden de bazı özellikleri…

17.05.2020
A+
A-

Kullanıcıların ilgiyle beklediği model için yeni bir haber daha ortaya çıktı. Snapdragon ile Exynos işlemci ve S Pen ile kullanıcılarla buluşması beklenen modelde RAM için ilk bilgiler gelmeye başladı. Bilindiği üzere Galaxy S20 ve Galaxy S20 Plus 8 GB ve 12 GB RAM seçeneklerine sahipti. Galaxy S20 Ultra ise 12 GB ve 16 GB RAM olarak kendini göstermişti.

Üstteki seçenek olarak belirlenen 16 GB RAM seçeneği yeni modele standart seçenek olacak. Yani Galaxy Note 20, RAM seçeneği doğrudan doğruya 16 GB RAM belirlenecek. Bu özelliğin Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Plus modellerinde olacağı söyleniyor.

öte taraftan diğer iddialara göre bu iki model 120 Hz onarım hızına sahip ekranla birlikte piyasaya çıkacak. İki model için de işlemci konusunda Snapdragon 865 modeli konuşuluyor. Exynos kısmında ise öne çıkan bir model henüz değil. Ama Exynos 992 modelinin bu özellikleri yeni iki modele kazandırabileceği de söyleniyor. Bu işlemci 6 nm fabrikasyon sürecine sahip.

Yeni serinin manâlı yeniliklerle geleceği ve adından laf ettireceği şimdiden belli oldu. Sizin yeni modelden beklentileriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.