DOLAR 32,2783
EURO 34,7873
ALTIN 2.397,23
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Galaxy Note 20 modelleri bir özelliğini kaybedebilir Samsung Galaxy Note 20 kamera özellikleri ilgiyle bekleniyor. Bu bekleyiş, yerini düş kırıklığına …

20.05.2020
A+
A-

108 Megapiksel kamerası ile dikkatleri üstüne çeken Galaxy Note 20 ailesi, ne eyvah oysa bu konuda beklenen performansı gösteremeyebilir. Güvenilir bir iddia kaynağı olan “Ice Universe”, Galaxy S20 Ultra‘da bulunan bir özelliğin bu seride bulunmayacağını belirtti.

Kendisinin aldığı bilgilere göre Galaxy Note 20 serisinde 100x “Space Zoom” özelliği bulunmayacak. Bu özellik keza dijital yakınlaştırma fırsatı sağlıyor hem de optik yakınlaştırma imkanı tanıyor.

Galaxy S20 Ultra’yı tanımlayan özelliklerden birisi olan 100x yakınlaştırmanın Galaxy Note 20 ailesinde bulunmaması çoğu kişiyi üzebilir. İddia sahibinin sözleri dürüst ise Samsung’un daha iddiasız bir telefoto kamerası üzerinde çalıştığını söyleyebiliriz.

Güney Koreli şirketin Galaxy Note 20 ailesi namına periskop merceğinde ya da yüksek çözünürlüklü sensör konusunda bir değiştirme yapıp yapmayacağı belirli değil. S20 Ultra, 3.5x optik yakınlaştırma yapabiliyor ve 48 Megapiksel çözünürlüğünde olan bir sensörden yararlanıyor.

“Ice Universe”, Galaxy Note 20 Plus hakkında şunları söyledi: “Galaxy Note 20 Plus, 108 Megapiksel olan ISOCELL Bright HM1 adlı manzara sensörünü kullanmaya devam edecek oysa kendisine odaklanma konusunda yardımcı olmak ve kendisinin odaklanma problemini adamakıllı çözmek için yeni bir sensör eklenecek.”

S20 Ultra’da kullanılan 108 Megapiksel kamera, Galaxy Note 20 Plus’ta da kullanılacak. S20 Ultra kullanıcılarının yaşadığı otomatik odak sorunu da çözülecek. Bunların dışında Galaxy Note 20 Ultra modeli de gelmeyecek gibi duruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.