DOLAR 32,2556
EURO 34,8026
ALTIN 2.455,40
BIST 10.309,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Galaxy Note 20 ailesinin resmi tanıtım videosu sızdı! Galaxy Note 20 ailesinin resmi videosunun paylaşılması. İşte sızdırılan, Galaxy Note 20 ailesinin tanıtım…

03.08.2020
A+
A-

Etkinlikte tanıtılacak 5 cihazın neredeyse tamamı sızdırılmış durumda. Tasarımından teknik detaylarına kadar bilgilerine ulaştığımız bu cihazlar artık sır değil.

Yakın zaman önce Samsung Watch 3’ün yeni detaylarının sızdırılması gündem olmuşken, Samsung’un en sevilen serilerinden olan Note ailesinin yeni üyelerinin resmi tanıtım videolarını Evan Blass yani bilindik adıyla ”evleaks” sızdırmış oldu. Hesaptan paylaşılan video uzun olmasıyla dikkat çekerken, Galaxy Note 20 5G ve Galaxy Note 20 Ultra 5G modelleri görülüyor. Bu videoda ilginç bazı detaylar da bulunuyor.

Sızan videoda Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra’nın gerçek bir “kalem ve kağıt hissine” sahip yeni S Pen’i de ortaya çıkıyor. Samsung, notları Samsung Notes uygulaması aracılığıyla PowerPoint ve Word dosyalarına dönüştürmenizi sağlayan bir özellik getirmek için Microsoft ile ortaklık kurmuş gibi görünüyor.

Galaxy Note 20 ailesinin tanıtım videosu ile görüldüğü üzere Samsung Galaxy Note 20 Ultra, 6,9 inç WQHD+ 120 Hz AMOLED ekran üzerine inşa ediliyor. Telefonun arkasında 108 Megapiksel ana kameraya, 12 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 Megapiksel telefoto eşlik ediyor. Telefonda aynı zamanda 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama sunulurken bir diğer varyant olarak 512 GB sunuluyor.

Yakın zaman önce Samsung’un en yeni akıllı telefonları olan Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra modellerinin, Avrupa’da Exynos 990 işlemciyle geleceği gündem olmuştu. Exynos 990 işlemcinin geliştirilmiş olduğunu savunanlar olduğu gibi bu işlemcinin performansını beğenmeyen pek çok kullanıcı bulunuyor.

Akıllı telefon ön tarafta ise 10 Megapiksel özçekim kamerası yer alıyor. Güvenlik tarafında çok kişinin de istediği ekranda parmak izi sensörü bu modelde sunuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.