DOLAR 32,3597
EURO 34,7442
ALTIN 2.395,51
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Galaxy J7 Pro için Android Oreo yayınlandı!

22.09.2018
A+
A-

Samsung Türkiye bu akıllı telefonu için güncellemenin yayınlanacağı tarihi 28 Eylül 2018 olarak açıklamıştı. Bu nedenle güncellemenin kısa süre sonra dünya genelinde ve ülkemizde kullanılabilir olma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Eylül ayı güvenlik yamalarına ev sahipliği yapan güncelleme ile birlikte kullanıcı arayüzü Samsung Experince 9.5‘e yükseltiliyor. Güncellemenin OTA boyutu henüz bilinmezken, yazılım dosyalarını indirip ODIN ile yüklemek mümkün.

Yazılımın henüz Türkiye için yayınlanmaması ve işlemin riskli olması nedeniyle kullanıcıların güncellemenin cihazlarına gelmesini beklemesini tavsiye ediyoruz. Biz yaptığımız yükleme sonrasında Galaxy J7 Pro’nun çok daha hızlı bir şekilde çalıştığını ve arayüzün küçük değişiklikler ile iyileştirildiğini gördük.

Bunların yanı sıra Android 8.0 ile kullanıma sunulan ve bir uygulama üzerinde çalışılırken küçük bir pencere ile video izlenmesine olanak tanıyan Picture-in-Picture özelliğine ev sahipliği yapan güncelleme, yeni emojiler, gelişmiş pil detayları ve bildirim erteleme gibi yenilikler ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.