DOLAR 32,3154
EURO 35,1147
ALTIN 2.292,51
BIST 9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Galaxy J6 beklenmedik bir özellikle gelecek!

18.05.2018
A+
A-

Cihaz hakkında ortaya çıkan diğer özelliklere göre de cihaz, gücünü 1.6 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Exynos 7870 yongasından alacak. Cihazın RAM tarafında ise 2, 3 ya da 4 GB RAM konumlandırılacak. Cihazın batarya tarafında da 3000 mAh kapasiteli bir pile ev sahipliği edecek.

Uygun fiyatlı Galaxy S8 Lite tekrar gündemde!

Samsung’un uygun fiyatlı amiral gemisi çözümü olacak Galaxy S8 Lite FCC ve TENAA listelerinde göründü. Bir ara model olacak S8 Lite, normal serinin uygun fiyatlı versiyonu olacak.

5,6 inç boyutunda, HD+ çözünürlüğünde, AMOLED ekranın yer aldığı Galaxy J6’nın arka tarafında 13 megapiksellik bir kamera yer alırken, ön tarafında 8 megapiksellik kamera konumlandırılacak.

21 Mayıs tarihinde duyurulmasının ardından kısa bir süre içerisinde satışa çıkması beklenen Galaxy J6’nın fiyatı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Fakat Galaxy A6’nın fiyatından daha uygun bir fiyatla raflardaki yerini alması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.