Galatasaray’ın Polonyalı Yıldızı Przemyslaw Frankowski İstanbul’da
Galatasaray’ın Polonyalı yıldızı Przemyslaw Frankowski, İstanbul’da! Takımına güç katan yetenekli oyuncunun detayları ve kariyer hikayesi burada.
Galatasaray, Polonyalı Futbolcu Przemyslaw Frankowski’yi Resmen Kadrosuna Katıyor
Türk futbolunun devleri arasında yer alan Galatasaray, transfer döneminin son günlerinde önemli bir hamle yaparak Polonyalı yetenekli futbolcu Przemyslaw Frankowski’yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Lens forması giyen 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, İstanbul’a gelerek yeni takımıyla resmi sözleşme imzalamaya çok yakın.
Frankowski, Fransa’nın Ligue 1 temsilcisi Lens’ten transfer edilmek üzereyken, özel uçakla Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı. Havalimanında büyük bir ilgiyle karşılanan oyuncu, taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde karşılandı. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada, duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Galatasaray’a katıldığım için çok gururluyum ve büyük bir heyecan içindeyim. Takım arkadaşlarım ve taraftarlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. İlk maçımda sahada olmak için sabırsızlanıyorum.”
Türk taraftarların ilgisiyle karşılaşan Frankowski, yoğun sevgi gösterileri sırasında kendisini bekleyen araçla alandan ayrıldı. Sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalamak üzere tesislere geçmesi bekleniyor.
Profesyonel Kariyeri ve Performansı
- Kariyerinde Lechia Gdansk, Jagiellonia Bialystok, Chicago Fire ve Lens gibi takımlarda forma giydi.
- Lens’te bu sezon 21 resmi maçta görev alarak 5 gol ve 2 asistlik önemli bir performans sergiledi.
- Galatasaray’a transferiyle birlikte, takıma tecrübe ve hücum gücü katması bekleniyor.
Galatasaray yöneticileri, transferin son detaylarını tamamlamak üzere görüşmelerini hızlandırdı ve önümüzdeki saatlerde resmi açıklamanın yapılması planlanıyor. Bu transferle birlikte, sarı-kırmızılıların hücum hattını güçlendirmesi ve yeni sezon öncesi hazır hale gelmesi hedefleniyor.