DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Galatasaray’ın Forma Sponsoru İçin Yeni Anlaşma: 100 Milyon Euro Değeri ve Uzun Vadeli Plan

Galatasaray’ın forma sponsoru için 100 milyon Euro değerinde yeni anlaşma, uzun vadeli planlarla başarıya odaklanan önemli bir adım.

23.09.2025
A+
A-

Galatasaray, forma sponsoru Puma ile yaptığı mevcut sözleşmenin revizesi konusunda son aşamaya geldi. Taraftarlar ve yatırımcılar için heyecan verici olan bu süreçte, yeni anlaşmanın 10 yıllık bir süreyi kapsaması ve değerin yaklaşık 100 milyon euro olması öne çıkıyor. Takımın mevcut sponsorluk bütçesinin önemli ölçüde güçlendirilmesi bekleniyor.

Habere göre, mevcut anlaşmada yıllık bazda yaklaşık 5 milyon euro ödeme yapılıyordu. Bonuslar dahil toplam rakam 8,5 ila 10 milyon euro seviyelerini buluyordu. Yeni sözleşme ile bu gelirlerin yaklaşık iki katına çıkması öngörülüyor ve forma satış gelirleri de bu süreçte dikkate alınmaya devam ediyor. İmzalar aşamasına gelindiği ifade ediliyor.

Galatasaray yönetimi, yüksek maliyetli kadronun sürdürülebilirliği için bu sponsorluk anlaşmasına büyük önem atfediyor. Yeni sözleşme, kulübün kasasına önemli bir kaynak sağlayarak mali dengelerin güçlendirilmesini hedefliyor.

Kaynak: Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.