DOLAR 32,3862
EURO 35,1212
ALTIN 2.325,46
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Galatasaray’dan Ali Koç’a sert cevap

18.09.2019
A+
A-

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için “Sicili bozuk” ifadelerini kullanmıştı. Ali Koç’un açıklamasının ardından Galatasaray’dan ilk cevap başkan yardımcısı Yusuf Günay’dan geldi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Twitter adresinden Ali Koç’a gönderme yaparak “Rekabette geri kalmanın çaresizliği!” ifadelerini kullandı.

 

Rekabette geri kalmanın çaresizliği!

— Yusuf GÜNAY (@yusuf_gunay) September 18, 2019

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Fatih Terim’in neden bu kadar sicilinin kabarık olduğunun sorgulanması gerektiğini ifade eden Ali Koç, “Onların fıtratında olan bir şey (Galatasaray, Fatih Terim). Dünya neler konuşuyor, biz neler konuşuyor. Bizim ülkemizde yok efendim tweet 19:05’te atılmış. Biz şunu konuşalım; bir teknik adamın sicili neden bu kadar bozuktur, neden bu kadar çok ceza alır? Bunları konuşmuyoruz. Bizim üzerinde durmamız gereken şeyler çok daha farklı ama bizde bir kavga gürültü devam ediyor” demişti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.