DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Galatasaray’da kupa finali hazırlıkları başladı

14.05.2019
A+
A-

Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda son lig maçına ilk 11’de başlayan oyuncular yenilenme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise salonda core stabilizasyon ile antrenmana başladı. Daha sonra sahada dinamik ısınma yapıldı. İdmanın ana bölümünde oyunsal formda dar alan oyunları oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sakatlığı bulunan Konstantinos Mitroglou, tedavisinin ardından sahada koşu çalışmalarına başladı.
Sarı-kırmızılılar, Akhisarspor maçı öncesindeki son antrenmanını yarın saat 11.00’de yapacak ve 15.30’da özel bir uçuşla karşılaşmanın gerçekleşeceği Sivas’a hareket ederek mücadele öncesi bu kentte kampa girecek.
Teknik Direktör Fatih Terim ve bir oyuncu ise yarın saat 18.30’da Sivas 4 Eylül Stadı’nda düzenlenecek basın toplantısına katılacak.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.