DOLAR 32,5214
EURO 34,7856
ALTIN 2.420,98
BIST 9.711,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Galatasaray’da 6 geldi, 4 gitti

01.02.2019
A+
A-

Galatasaray devre arası transfer dönemini en hareketli geçiren takımlardan oldu. Sarı-kırmızılılar, kadrosuna 6 futbolcu takviye yaparken, 4 futbolcusu ile de yollarını ayırdı. Aslan takıma defans ve hücum oyuncusu transferi yaptı. Takımdan ise 3 defans, 1 orta saha oyuncusu gitti.

Forvet için yoğun mesai harcandı
Devre arasında Teknik Direktör Fatih Terim, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok ile yola devam etmeyeceklerini açıklayıp, bu futbolculara hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Sarı-kırmızılılar bu olaylardan sonra iki bölgeye de transfer yapmak için harekete geçti. Yönetim yoğun çabalar sonucunda forvet bölgesine iki futbolcu aldı.

İki golcü geldi
Cimbom hücum bölgesine ilk olarak Kasımpaşa’da forma giyen ve şu an 20 golle Süper Lig’in gol krallığında zirvede yer alan Senegalli futbolcu Mbaye Diagne’yi dahil etti. Sarı-kırmızılılar daha sonra Olimpik Marsilya’dan Yunan golcü Kostas Mitroglou’nu alarak hücum bölgesindeki eksikliği tamamladı.

Savunmaya 4 takviye
Galatasaray defans bölgesi için 4 futbolcu ile anlaştı. Sarı-kırmızılılar; bonservisi elinde olan Emre Taşdemir, Sparta Prag’da forma giyen eski futbolcusu Semih Kaya, Chaves takımından Marcao ile son olarak da Standart Liege’den Christian Luyindama’yı kadrosuna katarak savunma bölgesini güçlendirdi.

4 isimle yollar ayrıldı
Takımda düşünülmeyen Serdar Aziz ile yollar ayrılırken, Eren Derdiyok ise herhangi bir takımla anlaşmadı. Sarı-kırmızılılar genç futbolcu Ozan Kabak’ı Alman temsilcisi Stuttgart’a gönderirken, yıldız futbolcu Garry Rodrigues ise Al Ittihad-Jeddah takımına transfer oldu. Kadro dışı olan Tarık Çamdal’ın ise sözleşmesi feshedildi.  

Oğuzhan Ort

Galatasaray’da 6 geldi, 4 gitti!

Gelenler

Mbaye Diagne
Kostas Mitroglou
Christian Luyindama
Marcao
Semih Kaya
Emre Taşdemir

Gidenler

Serdar Aziz
Garry Rodrigues
Ozan Kabak
Tarık Çamdal pic.twitter.com/7cg42uBurd

— İHA Spor (@iha_spor) February 1, 2019

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.