DOLAR 32,2073
EURO 35,0615
ALTIN 2.469,59
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Galatasaray-Sivasspor Maçı Canlı Anlatım

20.05.2023
A+
A-

GALATASARAY 1-0 SİVASSPOR

Maçtan Dakikalar

 

1′ Maç Başladı

 3′ Galatasaray’da Icardi sağdan ceza sahasına girer girmez topu içeri çevirdi ama kaleci Ali Şaşal topu kontrol etti.

4′ Galatasaray tehlikeli geldi. Oliveira’nın pası ile sol kanatta topla buluşan Kazımcan, içeri yerden gönderdi. Savunmanın istediği gibi uzaklaştıramadığı topa Mertens ceza sahasında plase vuruş denedi ama kaleyi bulamadı. Pozisyon için ofsayt bayrağı da havaya kalktı.

13′ GOL! Galatasaray Icardi’nin golü ile öne geçti. Kerem’in pasında sağ çaprazda topla buluşan Icardi, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

 15′ Sivasspor golden sonra rakip yarı alanda etkili oldu. Sağ kanattan Gradel ceza sahasına ortaladı. Top uzak direkte Cofie’ye gelmeden Nelsson kafayla uzaklaştırdı.

27′ Galatasaray etkili oldu. Dries Mertens’in şık pasında Icardi ceza sahası içinde topa vurmak istedi ama savunmadan oldukça yerinde bir müdahale geldi.

30′ Rakip yarı alanın ortalarında Mertens’in pası ile topla buluşan Rashica, uzak mesafeden kaleyi yokladı. Meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.

45′ ilk yarı sona erdi

 

İLK 11’LER:

GALATASARAY: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Sergio Oliveira, Torreira, Rashica, Kerem, Mertens, Icardi

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Alaaddin, Appindangoye, Caner, Samba, Cofie, Hakan Arslan, Robin Yalçın, N’Jie, Gradel, Caicedo

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.