Galatasaray, Osimhen ve Sane ile İmza Töreni Düzenledi
Galatasaray, Osimhen ve Sane ile imza töreni düzenleyerek kadrosunu güçlendirdi. Detaylar ve yeni transfer haberleri için hemen tıklayın.
Galatasaray, yeni sezon transfer çalışmalarını büyük bir heyecan ve coşkuyla sürdürüyor. Takım, kadrosuna katmayı planladığı önemli isimlerle taraftarın yüzünü güldürmeye devam ederken, bu doğrultuda iki yeni transferi, Victor Osimhen ve Leroy Sane’yi resmi olarak taraftarların önünde tanıttı. Bu özel ve anlamlı an, RAMS Park’ta gerçekleşen hazırlık maçından önce, futbolcuların ve kulüp yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Sarı-kırmızılı ekip, hem futbol kamuoyunun hem de taraftarların ilgisini çekecek bu organizasyonda, imza törenine özel bir atmosfer oluşturdu.
İmza töreni, platform üzerine kurulan sahnede gerçekleşti. Saha ortasında hazırlanan bu platform, üzerinde büyükçe 5 yıldızlı Galatasaray logosu ve üç adet balon yer aldı. Futbolcular, soyunma odası tünelinden çıkarak kırmızı halıdan geçip, bu sembolik alana adım attılar. Bu özel anlarda, kulüp başkanı Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu da hazır bulundu. Futbolcuların imza anı, taraftarların büyük ilgisiyle karşılandı ve onlara yeni sezonun umut dolu başlangıcını müjdeledi.
“Hedeflere ulaşmak için çok önemli iki transfer yaptık”
Bu büyük organizasyon sırasında taraftarlar, takımlarına olan bağlılıklarını ve heyecanlarını çeşitli tezahüratlarla gösterdiler. Özellikle, kulüp başkanı Dursun Özbek konuşma yaparken, tribünlerde sık sık “Büyük Başkan” sloganları yükseldi. Ayrıca, Manchester City forması giyen Brezilyalı kaleci Ederson’un transferi için de taraftarlar yoğun ilgi gösterdi ve “Taraftar çıldırdı, Ederson’u istiyor” şeklinde tezahüratlar yapıldı. Bu ifadeler, hem kulübe olan inanç hem de transferdeki isteğin güçlü ifadesi olarak dikkat çekti.
İmza töreninde, Leroy Sane ve Victor Osimhen, taraftarlara teşekkür ederken, Sane kendisini ve transferini şu sözlerle ifade etti: “Sadece Galatasaray!” Bu iki yıldız futbolcu ile yeni sezon için 4 ve 3 yıllık sözleşmeler imzalandı. Bu transferler, kulübün hedeflerine ulaşma yolunda önemli adımlar olduğunu gösteriyor ve taraftarlara büyük umutlar aşılıyor.
Alternatif forma tanıtımı ve yeni sezon hazırlıkları
İmza töreninden önce, Galatasaray’ın bu sezon kullanacağı üçüncü forma, taraftarlara tanıtıldı. Mankenler ve futbolcular, kurulan platformda yeni sezonun antrenman ve maçlarda kullanılacak ürünlerini sergiledi. Ayrıca, GS Store’un yeni ürünleri ve tasarımları da tanıtılarak, taraftarların ilgisi çekildi. Bu gösterimin son bölümünde, alternatif formaları giyen Galatasaray Lisesi öğrencileri sahneye çıkarak, yeni sezonun heyecanını ve takımın genç yeteneklerini temsil ettiler. Bu organizasyon, Galatasaray’ın yeni sezona hazırlıklarını ve taraftarlarla olan bağını güçlendiren önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.