Galatasaray-Gençlerbirliği Maçı Sonrası Başkan Kaya’dan Galibiyet Primi Açıklaması
Galatasaray-G.Birliği maçından sonra Başkan Kaya’dan galibiyet primi açıklaması ve detaylar: primin kapsamı, hedefler ve takım motivasyonu.
Galatasaray ile Gençlerbirliği arasındaki Süper Lig mücadelesi RAMS Park’ta geçti ve karşılaşma 3-2 sonuçlandı. Gençlerbirliği rakibini burada mağlup edemese de gösterdiği mücadeleyle dikkat çekti.
Maç sonrası Başkan Mehmet Kaya, oyuncuların performansını överek kendi cebinden galibiyet primi ödeyeceklerini belirtti. Soyunma odasında kameraların karşısında konuşan Kaya, “Siz böyle oynayın, ben her zaman sizin arkanızdayım. Bu maçtaki mücadele için galibiyet primini hak ettiniz” ifadelerini kullandı. Bu sözler, takımın finansal sıkıntılarla savaşan bir dönemde moral kaynağı olarak değerlendirildi.
Geçmişte de benzer bir prim artışı sözünü hatırlatan Kaya, Beşiktaş karşılaşmasında da benzer bir uygulamaya imza atmıştı. 9. haftada deplasmanda 2-1 kazanılan maç için başlangıçta 500 bin TL olarak belirlenen prim, daha sonra soyunma odasında açıklanarak 1 milyon TL’ye yükseltilmişti. Bu gelişmeler, kulüp yönetiminin galibiyete olan inancını ve oyunculara olan güvenini göstermesi açısından dikkat çekti.
Bu haber, Haberler.com kaynaklı olarak Cemre Yıldız tarafından aktarılmıştır.