DOLAR 32,2668
EURO 35,0770
ALTIN 2.465,78
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Galatasaray Gaziantep FK Canlı İzle | GS Gaziantep birincil 11’ler | GS Gaziantep FK saat kaçta hangi kanalda

21.06.2020
A+
A-

Süper Lig’in 28. haftasında 50 puanla 4. sırada bulunan Galatasaray, sahasında 33 puanla 9. sıradaki Gaziantep FK’yi ağırlıyor. Son dönemde sakatlıklarla boğuşan ve geçtiğimiz hafta Muslera ve Andone’yi de sakatlıklara kurban veren Galatasaray doruk ile arasındaki farkı kapatmak için bu maçı kazanmak zorunda. öte yandan ligin flaş takımlarından Gaziantep FK engebeli Galatasaray deplasmanından puanla ayrılmak istiyor.

Galatasaray Gaziantep FK nasıl canlı izlenir?

Galatasaray Gaziantep FK maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz. 

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın edinmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın elde etmek için tıklayınız

Galatasaray ile Gaziantep FK, ligde 2. randevuda

Galatasaray ile Gaziantep FK, Süper Lig’de yarın oynanacakları tesadüf ile birlikte lig tarihinde 2. kere muhalif olacak. İlk müsabakayı sarı-kırmızılılar 2-0 kazanmıştı.

Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray, yarın saat 21.00’de Türk Telekom Stadyumu’nda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 27 haftada sarı-kırmızılılar, 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 bozgun sonucunda topladığı 50 puanla 4. sırada yer alıyor. Kırmızı-siyahlılar ise 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyetin ardındaki aldığı 33 puanla 9. sırada bulunuyor.

Ligde 2. randevu

Galatasaray ile Gaziantep FK, Süper Lig’de bugüne değin 1 kez karşılaştı. Ligin birincil yarısında oynanan o müsabakayı sarı-kırmızılılar, sahadan 2-0 şampiyon ayrıldı. İki ekip daha önce 2013-2014 sezonunda Türkiye Kupası 4. Turu’nda karşılaştı. İstanbul’da oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar penaltılar sonucunda 6-5 kazanmıştı.

Evinde 8 maçtır yenilmiyor

Türk Telekom Stadyumu’ndaki lig maçlarında en son Medipol Başakşehir’e kaybeden Galatasaray, bu müsabakanın peşinde rakiplerine 3 puan kaptırmadı. Cimbom, oynadığı 8 karşılaşmada 6 kez sahadan galip ayrılırken, 2 defa da berabere kaldı. Aslan sahasındaki son karşılaşmada Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı.

Son 3 maçta 2 puan aldı

Galatasaray, Süper Lig’de 8 maç defalarca kazandıktan sonra son 3 maçta şampiyon gelemedi. Aslan ligde oynadığı son 3 müsabakada Sivasspor ile 2-2 Beşiktaş ile 0-0 berabere kalırken, Rizespor’a da 2-0 mağlup oldu.

Muslera, Andone ve Marcao sakat

Galatasaray’da Gaziantep FK maçı öncesinde 3 futbolcunun sakatlığı bulunuyor. Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile Rumen golcü Florin Andone, geçtiğimiz hafta Rize deplasmanın sakatlanmıştı. İki futbolcu sezonu kapadı. Brezilyalı futbolcu Marcao da geçtiğimiz haftalarda antrenmanda sakatlık geçirmişti.

Muslera’nın yokluğunda kale Okan’da

Fernando Muslera’nın sezonu kapatmasının arkasında gözler Okan Kocuk’a çevrildi. Ligin geri kalanında sarı-kırmızılıların kalesini 24 yaşındaki file bekçisi koruyacak. Kocuk bu sezon Süper Lig’de 2, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 4 müsabakada tahsis aldı.

Donk ve Adem Büyük cezalı

Çaykur Rizespor maçında sarı kart gören Ryan Donk, bu hafta için cezalı duruma düştü. Adem Büyük de çift sarı karttan gördüğü kırmızı kart ardından 3 maç ile cezalandırıldı. İki futbolcu da Gaziantep müsabakasında takımının yanına olamayacak.

Defansta alternatifler azaldı

Ryan Donk’un kart cezasından dolayı Galatasaray’ın sıkı savunma ortasındaki alternatifleri azaldı. Sarı-kırmızılılarda savunmada Marcao’nun da sakatlığı devam ederken, Teknik Direktör Fatih Terim’in elinde, o bölgede oynayabilecek Ahmet Çalık ile 17 yaşındaki futbolcu Muhakkak Bayram bulunuyor. Orta saha oyuncusu Mario Lemina da sıkı savunma için alternatif isimlerin içinde yer alıyor. Lemina, Rize maçının ikinci yarısında o bölgede ödev yapmıştı.

3 futbolcu sınırda

Sarı-kırmızılılarda hem Mariano, Sofiane Feghouli ve Jean Michael Çabuk, müsabakada sarı kart görmeleri durumunda 29. haftada dış sahada Başakşehir ile oynanacak olan karşılaşmada takımını yalnız bırakacak.

Ligin minimum gol yiyen takımı

Galatasaray ligdeki takımlar içerisinde kalesinde en az gol yiyen ekip konumunda bulunuyor. Sarı-kırmızılılar geride kalan 27 haftada sadece 22 gol yedi. Sarı-kırmızılılar rakip fileleri de 44 kez havalandırdı.

Düdük Alper Ulusoy’da

İki takım arasında oynanacak müsabakayı Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını İsmail Şencan ile Mustafa Sönmez yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Erkan Özdamar olacak. İzmir bölgesi hakemi bugüne değin Galatasaray’ın 9 maçında tahsis yaptı. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar 6 başarı, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Gaziantep FK, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı

Gaziantep Futbol Kulübü, Galatasaray maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Süper Lig’in 28. haftasında, yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Gaziantep FK, bu sabahleyin yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde, saat 10.15’de gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma ve 5’e 2 pas çalışmasıyla başlayan idman, hızlı olma çalışmalarıyla son buldu.

Son antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayan Gaziantep ekibi, öğle saatlerinde havayoluyla maçın oynanacağı İstanbul’a hareket edecek.

Galatasaray, Gaziantep FK maçı hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, Süper Lig’in 28. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmana koordinasyon, atiklik ve dakiklik ile ısınmayla başlandı.

sonradan gruplar halinde pas çalışması oynandı. Antrenmanın başlıca bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde strateji egzersiz yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin arkasında tamamlandı.

Sarı-kırmızılı ekip, antrenmanın arkasından tesadüf için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girdi.

Fernando Muslera: “Sonuna Kadar takımımı destekleyeceğim”

Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Galatasaray’ın kaptanı Fernando Muslera, antrenmanı ziyaret ederek ekip arkadaşlarına destek verdi. Muslera, antrenmana gelmesinin en büyük sebebinin kaptan olarak takıma mesaj saptamak olduğunu vurgulayarak, “Ardına Kadar onları destekleyeceğim. Yüzde yüz tüm kalbim, dualarım onlarla beraber. Onların ellerinden gelenin en iyisini yapıp, müzemize bir kupa daha kazandıracaklarından şüphem yok” dedi.

Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray’ın deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor maçında yaşadığı sakatlık ardından başarılı bir ameliyat geçiren Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Gaziantep FK maçı hazırlıklarını sürdüren takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı ve Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanı ziyaret etti. Burada kulüp televizyonuna konuşan Muslera, “Tekrardan burada olmak benim için büyük bir zevk. Bu dönemde bütün Türkiye’den, öteki takımda oynayan meslektaşlarımdan, diğer ekip taraftarlarından, kendi takım arkadaşlarımdan, hocamdan, başkanımdan, yöneticilerimden, Galatasaray camiasından ve taraftarımızdan birçok mesajlar aldım. dahası yurt dışından da birçok mesaj aldım. Kendi ülkemden de, Uruguay’dan da gelen birçok takviye mesajı vardı. Bunların tümü bir araya gelerek bana zor anımda baskı verdi” şeklinde konuştu.

“Tüm kalbim, dualarım onlarla beraber”

Başarılı bir ameliyat gerçekleştiren Liv Hospital’a teşekkür eden başarılı file bekçisi, “Bu zamana kadar gösterdikleri ilgiden dolayı onlara çok teşekkür ediyorum. Bugün buraya, antrenmana gelmemin en büyük sebebi bir kaptan olarak takımıma mesaj tahsis etmek, onların yanında olduğumu kullanmak, onların benim yanımda olduğumu görmeleri. Ardına Kadar onları destekleyeceğim. Yüzde yüz bütün kalbim, dualarım onlarla beraber. Onların ellerinden gelenin en iyisini yapıp, müzemize bir kupa daha kazandıracaklarından şüphem değil” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.