DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Galatasaray Divan Kurulu telekonferans yöntemiyle toplandı

23.05.2020
A+
A-

Galatasaray Divan Kurulu, korona virüs nedeniyle nisan ayı divan toplantısını bugün telekonferans yöntemiyle yaptı. Saygı duruşu ile başlayan toplantıda başlangıç konuşmasını yapan Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz’e geçmiş olsun dileklerini ileterek, “12 Mart’tan bu yandan can sıkıcı olaylara tanık olduk. Kıymetli başkanımızın ani bir rahatsızlık yaşadı. Kulübümüzden yapılan açıklamalarla süreci yakından takip ettik. Buradan sayın başkanımıza, divan kurulu arkadaşlarım, üyelerimiz ve şahsım adına geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyorum. Tüm dualarımız ve fazla enerjimiz kendisiyle olsun. Başkanımız mücadeleci kişiliğiyle bu rahatsızlığın üstesinden gelecek ve aramıza katılacaktır. Tüm temennimiz bu yönde” dedi.

“Galatasaray’da birlik ve beraberlik artarak devam edecektir”

2 divan üyelerinin korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini bildiren Hamamcıoğlu, “12 Mart’tan bu yana covid ile uğraşıyoruz. Bu zaman kapsamında aramızdan ayrılan üyelerimizden sadece 2 birey korona virüs sebebiyle bizlere veda etti. Toplum bilimciler üç tane çember çizdi. İlk çember dehşet ve üzüntü. İlk bir ayı böyle geçirdik. Daha Sonra yavaşça bilinçlendik. İkinci çember bilgilenme ve bilinçlenme oldu. Kendimizi ve ailemizi koruduk, önlemler aldık. Üçüncü çember de gelecek endişesi. Yeni normale alışma süreci. Bilinçlendikçe bunları daha rasyonalize etmeye başladık. Bu toplantıyı organize etmekteki nedenimiz de sizinle iletişimimiz koparmamak. Umarım bu pandemiden bir an önce sıradan hayatımıza döneriz. Umarım çok hoş günler her yerde bizim olacaktır. İnşallah Galatasaray’da da birlik ve birliktelik artan çabuk kendiniz göstermeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

“Camiayı ortak akılla yürümeye ziyafet ediyorum”

Divan olarak kulübün yaptığı çalışmalara hakkında data elde etmek istediklerini belirten Hamamcıoğlu, “Galatasaray Divan üyeleri olarak pandemi sürecinde kulübümüz hakkında data edinmek istiyoruz. Diğer kulüplerin neler yaptıklarını yakından peşine düşüp takip ediyoruz. Temenni ediyoruz ancak bütün kuruluşlar gibi Galatasaray da bazı şeyleri bitmiş düşünmeye başlayacaktır. Önce insan sağlığı sloganında ısrarcıyız. Pandemi yüzünden gelirlerimiz sıfıra yakın. Giderlerimiz ise hala devam ediyor. Galatasaray camiasını iki taraflı akılla yürümeye misafir etme ediyorum. Bugünkü toplantımız yönetim kuruluna yardımcı olmak amacı güdüyor. Kulübümüz bu vakit dahilinde yaptığı incelemeler hakkında bilgiler duyuyoruz. Bundan sonrası neler olacak bunları konuşmamız gerekli. Öz kaynaklarımıza dönerek varlık oluşturmak namına önemli bir dönemdeyiz diye düşünüyoruz. Acemi branşlarımız Galatasaray’ın olmazsa olmazıdır. Yeni dönemde Galatasaray kulübü nasıl olmalıdır bunları tartışıp, görüşmeliyiz” şeklinde konuştu.

öte taraftan Galatasaray resmi kanallarından yayınlanmayan nisan ayı divan kurulu toplantısına telekonferans yöntemiyle takriben 170 aza katılım gösterdi.

Güven Mert Ercan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.