DOLAR 32,3652
EURO 34,9611
ALTIN 2.325,56
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Fuat Güner’in genç sevgilisi soluğu savcılıkta aldı!

15.09.2022
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman Demir’in haberine göre Fuat Güner’in kendisinden 33 yaş küçük sevgilisi İpek İyier, geçtiğimiz yıl ağustos ayında menajer B.O. ile tanıştı. B.O. piyasada birçok ünlü şarkıcının menajerliğini yaptığını, sektörde sözü geçen itibarlı biri olduğuna dair söylemleriyle İyier’in güvenini kazandı.

ORTAK OLDULAR

B.O., ünlü müzisyen Gökhan Keser’in Pakistanlı bir inşaat firmasının reklamının prodüksiyon işlerini yürütmek için kurduğu şirkete menajer İyier’in de ortak olmasını istedi. B.O.’nun sektörel iş ağının büyüklüğünü göz önünde bulunduran genç kadın, B.O. ile ortaklığa sıcak baktı ve ikili ortak bir şirket kurdu.

Harbiye konserleri için sponsor arayışına giren B.O., iddiaya göre ünlü bir giyim mağazası sahibi olan işadamıyla arasının çok iyi olduğunu ve sponsorluk için şirkete 3 milyon lira vereceğini söyledi.

Duydukları sonrası konser hazırlıklarına başlayan genç kadın, yaklaşık 1 milyon liralık harcama yaptı. Konserlerin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen şirket tarafından para yatırılmayınca B.O., çeşitli bahanelerle menajer İyier’i oyalamaya başladı.

Genç kadın, bir süre sonra ortağı B.O.’ya ulaşamadı. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

‘YALAN VE HİLELERLE BENİ KANDIRDI’

İpek İyier, kendisini aldatarak ortak şirket kurmaya ikna eden B.O.’nun şirket adına konser organizasyonları yapılmasına rağmen hiçbir şirket veya şirket sahibini tanımadığı ve bağlantısı olmamasına rağmen yalan ve hileli davranışlarla kendisini aldattığını ileri sürdü.

Yaklaşık 1 milyonluk zarara uğradığını ileri süren İpek İyier, kendisini dolandıran ve güveni kötüye kullanan B.O.’dan şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.