DOLAR 32,2730
EURO 34,7649
ALTIN 2.406,68
BIST 10.273,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

FT Antalyaspor’da finans problemi çözüldü, ihtilaflı dosyalar sonuca bağlandı

31.03.2021
A+
A-

Antalyaspor’un 21 yıl aradan sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda adını finale yazdırdığını ve 55 yıllık tarihinde kupaya ikinci kez bu kadar yaklaştığını söyleyen Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, 1 ayı henüz geride bırakmış yeni bir yönetim kurulu olarak 13 maçlık yenilmezlik serisinin yanı sıra finalist olma mutluluğunun da kendilerine nasip olduğunu hatırlattı.

Yazılı bir açıklama yapan Başkan Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası’nı kente getirmeleri halinde önümüzdeki sezon Türkiye’yi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil etme onurunu yaşayacaklarını belirterek, “Ancak bu gururu yaşayabilmemiz için önümüzde finansal anlamda acil olarak aşmamız gereken sorunlar vardı. Bu kısıtlı süreç içerisinde çok yoğun günler yaşadık.

Gecemizi gündüzümüze katarak olağanüstü bir azimle çalıştık. UEFA Kulüp Lisansı alabilmemiz için önümüzde engel olarak duran ihtilaflı dosyalarımızı sonuca bağladık ve gerekli tüm finansal şartları bugün itibarı ile yerine getirdik. Bu durum, UEFA Kulüp Lisansı alabilmemizin yanı sıra transfer engelimizin de kalktığı anlamına gelmektedir. Şimdi sıra finale geldi. Artık söz teknik ekibimiz ve futbolcularımızda. Onların sahadaki performansının bizim çalışmalarımızı taçlandıracağına inanıyorum. Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası’nı Antalya’mıza getireceğine inancım tamdır.” dedi.

Antalyaspor Başkanı Yılmaz açıklamasında bugünden sonra kol kola, omuz omuza, yürek yüreğe, tek vücut olarak final yürüyüşlerinin başladığını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.