DOLAR 32,3698
EURO 34,9364
ALTIN 2.325,48
BIST 9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Fransa’dan Avrupa futboluna baskı!

30.04.2020
A+
A-

Fransa’da liglerle ilgili alınan karar Avrupa’da bütün dengeleri değiştirdi. Ligdeki ekiplerden Paris Saint-Germain ve Lyon’un Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmesi, UEFA’nın da planlarını bozarken Fransa’dan bir atak daha geldi.

Macron, temaslara başladı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Avrupa’nın önde gelen liglerinin tekrar başlamaması için temaslarda bulunuyor. UEFA’nın 55 üye ülke federasyonuyla yaptığı toplantıda liglerin tamamlanmasını istemesinin arkasından Fransa, sezonu iptal ederken, diğer ülkelerin de aynı bir karar almasını istiyor. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Spor Bakanı Roxana Maravineanu, İngiltere, İspanya, İtalya ve Almanya gibi Avrupa’nın önde gelen liglerin de iptal edilmesi için temaslara başladı.

Fransa’nın aldığı kararın misal teşkil edeceğine inanan Macron, diğer ülkelerin kendilerini peşine düşüp takip etmesi durumunda UEFA’nın, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi organizasyonlarını iptal etmekten başka seçeneğinin kalmayacağını düşünüyor.

İLGİLİ HABER

Fransanın iptal kararı diğer ligleri etkileyecek mi? Fransa’nın iptal kararı diğer ligleri etkileyecek mi?

İLGİLİ HABER

Fransada ligler iptal edildi Fransa’da ligler iptal edildi

İLGİLİ HABER

UEFA maç kararlarını 27 Mayısta verecek! UEFA maç kararlarını 27 Mayıs’ta verecek!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.