DOLAR 32,5995
EURO 34,7919
ALTIN 2.496,49
BIST 9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Fortnite’tan bomba güncelleme!

07.11.2018
A+
A-

Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan güncelleme ile birlikte efsanevi Battle Royale oyununa özellikleriyle oldukça dikkat çeken bir Taaruz Tüfeği eklendi. Bunun haricinde ise Epic Games, oyuna iki yeni zaman kısıtlamalı oyun modunuda oyuna eklediğini duyurdu.

Güncelleme ile birlikte gelen diğer dikkat çeken yenilikle ise, NFL işbirliği ile hazırlanan Amerikan Futbolu kostümleri oldu.  Ayrıca, yapımcı firma, oyuncular tarafından sevilerek oynan Dünyayı Kurtar modu için de, Fortnite Kâbusları‘nın yeni bölümünün yayınlandığını müjdeledi.

Söz konusu güncelleme ile birlikte, detaylı bir güncelleme notu yayınlayan Epic Games’in v6.22 sürümüyle birlikte oyunculara ne gibi yenilikler sunuyor?  Gelin, yakından bakalım!

Ağır Taaruz Tüfeği

Oyuna yeni eklenen Ağır Taaruz Tüfeği, ender, epik ve efsanevi olarak bizleri karşılıyor. Başarılı oyunun Battle Royale moduna eklenen yeni silah ortalama olarak 46 hasar verebiliyor. Bunun haricinde ise 3.75 atış hızına sahip olduğu belirtilen söz konusu bu tüfeğin 25 mermi kapasiteli bir şarjöre sahip olduğunu da görmekteyiz

Dehşetli Kapışma

Aynı şekilde oyunun Battle Royale moduna eklenen Dehşetli Kapışma ile birlikte oyuncuları oldukça eğlenceli dakikalar bekliyor.

Kalabalık takımlardan oluşan bu Sınırlı Süreli Mod‘da, oyundaki takımlar hem birbirleriyle hem de Küp Canavarlarına karşı amansız mücadeleler verecek.

NFL Kıyafetleri 

Haberin başında da belirtiğimiz gibi yeni güncellemeyle birlikte oyunculara, NFL kostümlerini de kullanıma sunulacak. Yine aynı şekilde oyunun Battle Royale modunda kullanılacak olan bu kostümler, 10 Kasım saat 03:00′dan itibaren mağazadaki yerini alacak.

Fortnite Kâbusları 2. Bölüm 

Oyuna eklenen iki yeni kahraman ve Renkli Şekerli Seri Makineli Tüfek ile birlikte oyuncular Vlad’ı geri döndüğüne bin pişman edecek.

Fakat Renkli Şekerli Seri Makineli Tüfeğin görev serisinin sonunda ödül olarak oyunculara verileceğini de belirtmekte yarar var. Şeker şeklinde mermilere sahip olan bu tüfeğin, kocaman şarjörü de oldukça dikkat çekiyor.

PUBG’nin PS4 için çıkış tarihi açıklandı!

Geçen yılın ve bu yılın en popüler Battle-Royale oyunlarından biri olan PlayerUnkown’s Battlegrounds yepyeni bir platforma geliyor. Sonunda PUBG PS4 versiyonu gerçek oluyor!

Kısacası yeni güncelleme ile birlikte, oyucuları birçok güzel yeniliğin beklediğini gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Ayrıca buraya tıklayarak güncelleme hakkında daha detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz. Şimdiden herkese iyi eğlenceler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.