DOLAR 32,2703
EURO 34,6865
ALTIN 2.408,67
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Fortnite v6.20 güncellemesi ayrıntıları!

02.11.2018
A+
A-

Epic Games’in resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile Fortnite’ın v6.20 güncellemesi yama notları oyun severler ile paylaşıldı. İşte detaylar; Toplu Tabanca (Battle Royale)
Bugün şanslı günün mü, ahbap? Yeni toplu tabancayla silahşorluk becerilerini göster. Planörlerin Yeniden Açılması (Battle Royale)
Planörlerin yeniden açılma özelliği şu an tüm oyun modlarında geçerli! Bu özelliği test etmemize yardımcı olurken bir yandan da zafere kanat açın. Yeni Oyun Alanı Eşyaları (Battle Royale)
Yelkenler fora! Yeni savaş gemisi temalı mini oyun, yenilenmiş Sivri Stadyum ve daha birçok eğlenceli şey Oyun Alanı’nda sizleri bekliyor. Yeni Eşsiz Asker (Dünyayı Kurtar)
Hızlı Silahşor Calamity, Dünyayı Kurtar’a geldi! Bu yepyeni kahramanla suratsızları alt edin ve felaketzedelerin imdadına yetişin! Dünyayı Kurtar’da %50 İndirim Kampanyası (Dünyayı Kurtar)
Arkadaşlarınızla birlikte seviyeleri bir bir atlayın ve insanlığı korumak için verilen savaşta dünyanın sağ kalan kahramanlarına liderlik ederek dünyayı kurtarın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.