DOLAR 32,2636
EURO 35,0659
ALTIN 2.464,33
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Fortnite rekor üstüne rekor kırıyor!

07.10.2018
A+
A-

Milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanan Fortnite PC, PlayStation 4, Xbox One, iOS ve Android platformlarındaki başarılı grafiğini her geçen gün daha üst seviyelere taşımaya devam ediyor. Bugün açıklanan rakamlar ile birlikte Fortnite iOS, 15 Mart’tan bugüne kadar 300 milyon dolar gelir elde ettiği açıklandı.

Sensor Tower tarafından açıklanan rakamlar sadece Fortnite iOS için geçerli olmadığını da belirtelim. Sensor Tower yapmış olduğu analiz sonucunda, yine iOS kullanıcıları tarafından sevilerek oynanan Clash Royale‘in de  200 günde 228 milyon dolar gelir elde ettiğini görmekteyiz. Clash Royale’i ise 121 milyon dolarlık geliriyle Honor Kings takip ediyor. Listenin en sonunda ise 200 günde 114 milyon dolar gelir elde eden Knives Out yer alıyor.

Sensor Tower, dünya çapındaki oyuncuların 15 Mart’tan bu yana Fortnite’ın iOS versiyonunda günde 1,5 milyon dolar harcadığının altını özellikle çizdi. Ayrıca Sezon 6’nın duyurulmasından bu yana günlük harcamanın ise 2.5 milyon dolara çıktığı da  paylaşılan raporlarda belirtiliyor.

Son olarak ise başarılı oyunu mobil platformlar üzerinden oyuncular için hazırlamış olduğumuz ”Fortnite Mobile Klavye ve Mouse ile nasıl oynanır?’‘ rehber videomuzu da aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler…

Peki, siz Fortnite’ı hangi platformda oynuyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.