DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Fortnite Mobile Beta indirmeye açıldı!

09.08.2018
A+
A-

Fortnite Mobil Beta indirme linkleri şu an itibariyle aktif durumda. Milyonların nefesini tutarak beklediği oyun, bu hafta içerisinde tüm kullanıcılara sunulacak. Epic Games tarafından geliştirilen edilen başarılı oyun, şimdiden listelerin başında yer alıyor.

Fortnite Mobile Beta indirme işlemi Google Play üzerinden olmayacak. Fortnite Mobile Beta Android kullanıcıları için APK formatında sunulacak. Fortnite Beta APK indirme işlemi için buraya tıklamanız yeterli. Ancak öncelik Samsung’un cihazlarında.

Ancak şu an için Fortnite Mobile APK indirilebilen cihazlar şu an için sınırlı. Samsung kullanıcıları çok daha kolay ve öncelikli olarak bu oyuna ulaşabilecek.

S7, S7 Edge, Galaxy S8+ Plus, Galaxy S8, Galaxy Note 8, Galaxy S9, Galaxy S9 Plus ve son olarak Note 9 kullanıcıları Fortnite Mobile Beta sürümüne Galaxy Apps uygulaması üzerinden ulaşabilecekler. Oyun şu anda uygulama menüsünde ilk sırada.

Samsung Tablet tarafında ise Fortnite Mobile Beta sürümüne erken ulaşabilecek modeller yer alıyor. Yine aynı yerden, Galaxy Tab S3 ve Galaxy Tab S4 model tabletlerde erken erişim olanağına sahip olacak.

fortnite mobil beta indirme

Android kullanıcıları için sunulan Fortnite Mobil Beta APK dosyası boyutu 75.8 MB.  Yoğun indirme talebi nedeniyle sitede indirme talimatını verdikten sonra, birkaç dakika beklemeniz gerekebilir.

Fortnite Mobile Beta indirme iOS cihazlarda nasıl yapılır? 

Fortnite Mobil Beta indirme işlemi için sabırsızlıkla bekleyen iOS kullanıcıları ise bu süreci, App Store üzerinden kolayca halledebilirler. iOS Fortnite Beta indirme buraya işlemi için tıklamanız yeterli.

Oyun dünya genelinde milyonlar tarafından indiriliyor. Bu hafta içerisinde tüm kullanıcılara sunulması planlanan Fortnite Beta sürümü, henüz tamamlanmış değili. Bu nedenle çeşitli sistem hataları alabilirsiniz.

Galaxy Note 9 tanıtıldı! Note 9 özellikleri ve fiyatı!

Samsung Galaxy Note 9 tanıtıldı! Galaxy Note 9 özellikleri nasıl? Galaxy Note 9 fiyatı ne kadar? Tüm soruların cevabı makalede!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.