DOLAR 32,5886
EURO 35,0441
ALTIN 2.459,83
BIST 9.861,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Fortnite ardından PUBG Mobile da tarih verdi

22.08.2020
A+
A-

PUBG Mobile, 24 Ağustos 2020 tarihinde yani Fortnite turnuvasından bir gün sonra Yeni Çağ (New Era) adını verdiği devasa bir canlı yayın etkinliği düzenleyeceğini duyurdu.

Söz konusu canlı yayının içeriği şu an için belirsizliğini korurken bazı beklentiler bulunuyor. Söz konusu açıklama Twitter hesabı üzerinden yapıldı ve oyunseverleri oldukça meraklandırdı, acaba canlı yayın etkinliğinde neler olacak?

Popüler Battle Royale oyunu, bu etkinlik ile yeni birçok duyuru yapacak gibi duruyor. Beklentilere bakıldığında yeni bir haritanın duyurulması, yeni sezona yönelik ipuçları ve daha pek çok bilginin bu canlı yayın etkinliğinde duyurulması bekleniyor.

Canlı yayında elbette yeni Erangel 2.0 haritasının tanıtılması bekleniyorken aynı zamanda oyunun yenilenen kullanıcı arayüzü ya da Ultra HD grafik desteği gibi yenilikler karşımıza çıkabilir.

Yapılan paylaşımda canlı yayın 24 Ağustos tarihinde PUBG Mobile’ın resmi hesapları üzerinden hem YouTube hem de Facebook hesapları üzerinden yayımlanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.