DOLAR 32,2380
EURO 34,7665
ALTIN 2.401,23
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Formula 1 Avustralya Grand Prix ‘Yine’ İptal Edildi

06.07.2021
A+
A-

Dünyanın en çok ilgi gören motor sporlarının başında gelen Formula 1 ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Organizasyon yetkilileri, Avustralya Grand Prix’inin iptal edildiğini açıkladılar. Bu iptalin nedeni, bazılarımızın tahmin edebileceği üzere koronavirüs pandemisi.

Avustralya Grand Prix‘i, 18-21 Kasım tarihleri aralığında Albert Park’ta yapılacaktı. Avustralyalı yetkililer, yarışın biletlerini henüz satışa çıkarmamışlardı. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda, ülkede devam eden COVID-19 kısıtlamaları ile lojistik hizmetlerinin ekipleri zorlayacak oluşunun bu etabı gerçekleştirmeyi imkansız hale getirdiği açıklandı.

2022 yılı için görüşmeler sürüyor

Formula 1 Avustralya

Formula 1 yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda, Avustralya hükümetinin kısıtlama ve aşı ile ilgili yaşadıkları zorlukların farkında olunduğu, ülkeye gelemeyecekleri için kendilerinin de üzüntü duydukları ifade edildi. 2 yıldır Avustralya’da olunamadığını söyleyen Formula 1 yetkilileri, 2022 yılı için Avustralyalı yetkililere görüşülmeye devam edileceğini açıkladılar.

Formula 1 CEO’su Stefano Domenicali, bu sezonu 23 yarışla tamamlayabileceklerinden emin olduklarını, Avustralya’nın eksiğinin bir şekilde kapatılmaya çalışacaklarını açıkladı. Ancak bu konuda net bir şey söylemeyen Domenicali, önümüzdeki süreçte ellerindeki tüm alternatifleri değerlendirip, birkaç hafta içerisinde yeni bir açıklama yapılacağını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.