DOLAR 32,3241
EURO 35,1067
ALTIN 2.300,79
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Ford Transit Türkiye’de satışa sunuldu! Ford Transit 10 vitesli Mustang şanzımanı ile Türkiye’de satışa sunuldu. Transit tartı ve yolcu taşımacılığı…

03.07.2020
A+
A-

Yeni Ford Transit, sınıfında daha önce görmediğimiz 10 vitesli otomatik şanzıman ile satışa sunuldu. Transit’in kullandığı şanzıman; Ford Mustang, Ford Ranger ve F150 modellerinde kullanılıyor. Transit’in uygulama amacına tarafından özelleştirilen şanzıman, büyük kasaba içi kullanımda ve ağırlık taşımacılığında rakiplerinin önüne geçmeyi amaçlıyor.

Yeni Transit, maksimum yakacak tasarrufu için otomatik start-stop özelliği ile entegre çalışıyor. Araçların yüklü halde seri kalkması için yenilenmiş 170 PS baskı sunan 2.0 litrelik EcoBlue Upgrade motorunu kullanıyor. Bir önceki nesline tarafından şoför tepkilerine daha sağduyu ülkü getirildiği söylenen Transit Minibüs’ün 15 ve 17 kişilik iki farklı versiyonu bulunuyor.

2800 kilograma kadar çekme kapasiteli Transit’ler tartma taşımacılığı, yolcu taşımacılığı gibi alanlarda kullanılabiliyor.

Mustang’den şanzımanını alan Transit Van 194.400 TL, Transit Kamyonet 208.700 TL ve Transit Minibüs 271.100 TL’den başlayan fiyatlarla bayilerde yerini aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.