DOLAR 32,2390
EURO 34,7805
ALTIN 2.441,41
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Ford Fiesta, bundan böyle hafif hibrit motor seçeneğine sahip Yenilenen Ford Fiesta hafif hibrit motor seçeneğine sahip oldu. İç mekanda yapılan değişikliklerle birlikte…

10.06.2020
A+
A-

Ford EcoBoost Hybrid kuvvet transfer organları ile birlikte Fiesta, gelişmiş yakacak verimliliği sunarken sürüş deneyimini de arttırmak için daha enerjik ve aklıselim performans verilerine sahip oldu. 48 Volt hafif hibrit sisteminin yanı sıra “Stop&Go” olarak adlandırılan güncellenmiş başlangıç-stop sistemi, trafik işaretlerini tanıma sistemi ve etkin fren desteği, Ford Fiesta’da yapılan güncellemeler arasında.

Ford EcoBoost Hybrid adı bahşedilen hafif hibrit sisteminde 1.0 litrelik üç silindirli turbo benzinli motor yer alıyor. Durduktan sonradan 3 saniye içerisinde kalkabilen güncellenmiş start-stop özelliğine sahip yeni sistem ile Ford Fiesta, tork desteğini 20 Nm arttırdı. Buna ilave olarak turbo gecikmesinde de azalma sağlayan yeni sistem, olağan hibrit teknolojisinde olduğu gibi frenleme sırasında yük oluyor.

Ford EcoBoost Hybrid sistemi iki farklı versiyonda karşımıza çıkacak. Fiesta, 125 at güç ve 210 Nm tork üreten ilk versiyonun yanı sıra 155 at kuvvet ve 240 Nm tork üreten daha zinde bir versiyona sahip olacak. Her iki versiyon da 6 ileri manuel ve 7 ileri otomatik şanzıman ile satın alınabilecek.

Şiddet ünitesindeki güncellemenin yanı sıra For Fiesta’nın iç mekanı da yeni teknolojilerle güncellendi. Fiesta Active versiyonuna iki yeni sürüş modu eklenen modelin orta konsol tasarımı güncelledi. SYNC 3 adı bahşedilen bilgi-ziyafet sisteminin arayüzü yenilendi ve butonlar kullanımı kolaylaştırmak nedeniyle biraz büyütüldü. Keza Ford Fiesta bundan böyle kablosuz yük desteğine de sahip olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.