DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Foça’da Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları başladı

09.09.2023
A+
A-

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yelken yarışları heyecanlı başladı.

IQ Foil ve techno sınıflarında 8-9-10 Eylül tarihlerinde devam eden yarışmalarda her gün 18 yarışa start verilecek. İzmir ve izmir dışından gelen 13 kulüp ve 110 yarışmacının katıldığı yarışlar 10 Eylül’de yapılacak olan törenle tamamlanacak.

Türkiye Yelken Federasyonu izmir İl Temsilcisi Habibe Şener, ”Gençlik ve Spor alanı içerisinde Kurtuluş Kupası olarak düzenlediğimiz yarışmalardan bir tanesini Yeni Foça Yelken Kulübü ev sahipliğinde yapıyoruz. Aynı zamanda İzmir ve İzmir dışından gelen toplamda 13 kulübüz ve 110 yarışmacımız var. iki sınıf yarışıyoruz Technolar ve IQ Foiller, çok başarılı ve başa baş giden bir yarış. Her gün 18 yarış yapacağız. Pazar günü ödül töreni ile yarışmaları tamamlamış olacağız” diye konuştu.

Foça’da Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları başladı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.