DOLAR 32,5242
EURO 34,8415
ALTIN 2.487,80
BIST 9.545,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

FM 2018 hediyeli 5 Çayı #185

26.07.2018
A+
A-

Bu haftaki yayınımızda hem teknoloji dünyasındaki son gelişmeleri yorumlayacağız hem de sizlere bir hediyemiz olacak.

Hediyeli 5 Çayı canlı yayınımız başlıyor!

Canlı yayınımız saat 17:00’da başlıyor! Canlı yayınımızı YouTube’da beğenip, #5Çayı etiketiyle Twitter’dan yayın linkini paylaşmak.

Apple zam yağmuru yaptı! 5 Çayı #183

Yine hediyeli bir canlı yayın ile karşınızdayız. Haftanın teknoloji gündemini yorumladığımız 5 Çayı canlı yayınımızın 182. bölümü ile saat 17:00‘da, her hafta olduğu gibi karşınızdayız. Bu yayınımızda bir kişiye FM 2018 video oyunu hediye ediyoruz! Hediyemizi kazanma şansı yakalamak için yayınımızı beğenmeniz ve #5çayı etiketi ile Twitter üzerinden yayını…

Hashtag #5çayı

Her Perşembe saat 17:00’da başlayan canlı yayınımızda, teknoloji dünyasında haftanın önemli haberlerini sizlerle birlikte yorumluyoruz.

ShiftDelete.Net YouTube kanalımızda canlı olarak yayınlanan programımızı kaçıranlar ise yine kanalımızdan tekrar bölümünü izleyebilirsiniz!

Samsung kırılmaz ekranını duyurdu!

Samsung akıllı telefonları baştan sona değiştirecek önemli bir teknolojiyi duyurdu. Samsung kırılmaz ekran teknolojisi ile artık telefonlarımızı düşürmek, sıradan bir olaya dönüşecek.

Samsung 8 farklı cihaz için Oreo müjdesi verdi!

Samsung Oreo güncellemesi alacak yeni cihazlar açıklandı. Daha önce bu senenin üst ve orta segment cihazlarına gelen güncelleme şimdi de geçen senenin cihazlarına geliyor.

PUBG Mobile için DEV yenilik!

Tencent Games ve PUBG Corp. oyunun dozunu artırıyor. Dev güncelleme ile yenilenen Savaş Modu (War Mode) ve tamamen yeni bir PUBG Mobile klan sistemi oyunculara sunuluyor.

Milli klavye Samsung telefonlara geliyor!

Android P Beta 4 yayınlandı! İşte son beta!

Google yeni mobil işletim sistemi Android P için son önizleme sürümünü yayınladı. İşte Android P Beta 4 sürümünün detayları!

WhatsApp bildirimleri tamamen değişti!

WhatsApp yeni güncellemesi ile birlikte iOS kullanıcılarını oldukça sevindirecek bir yeniliğe imza atıyor. İşte, WhatsApp bildirim özelliğine renk katacak önemli yenilik hakkında detaylar.

PES 2019 DEMO detayları belli oldu!

PES 2019 Demo için büyük bir bekleyiş içindeyseniz, Konami’den beklenen duruyu gelmişti. İşte Konami’nin duyurusundan demo versiyon ile ilgili bilmeniz gerekenler!

FIFA 19 Ronaldo krizinde önemli gelişme!

EA Sport, E3 2018 fuarında FIFA 19 ile karşımıza çıkmış ve oyunun yenilenen yüzünü bize tanıtmıştı. Ama işler bir şekilde ters gitti Cristiano Ronaldo ve onun kararı FIFA’yı etkiledi.

Facebook resmen yerlerde sürünüyor!
Facebook resmen yerlerde sürünüyor!

Facebook hisseleri tarihinin en büyük düşüşü ile ekonomi gündemine bomba gibi düştü! Sosyal medya devi Facebook, gelirinde yaşanan bu düşüşle ciddi kayıplar yaşadı.

Google Pixel 3 XL muhteşem görünüyor!

Google Pixel 3 XL render görsellerle ile bir kez daha ortaya çıktı. Bu görsellerde, Google Pixel ailesinin 3. nesli için çentikli ekran barındıran yeni bir modelini yakından görebiliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.