DOLAR 32,5665
EURO 34,8705
ALTIN 2.425,95
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Filyasyon Ekipleri İki Kat Artırıldı

06.11.2020
A+
A-

Koronavirüs salgınının ülkemizde de görülmesinin ardından, aylardır görev başında olan filyasyon ekipleri hala filyasyona devam ediyor. Bursa’da ekim ayının ardından Kovid-19 vakalarının hızla artış gösterdi.

Kovid-19 vakalarının hızla artış gösterdiği Bursa ile ilgili, Bursa Valisi Yakup Canbolat açıklama yaptı. Kovid-19 salgını ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘Bu hızı kesmemiz lazım. Bu konuda biz vatandaşlarımızın katkısını, desteğini ve meseleye sağduyulu bakışını istiyoruz. Hassas olmalarını bekliyoruz.’ cümlelerine yer verdi. 

Halktan istenen hassasiyetin yanında, kendi üstlerine düşeni yaptıklarını aktaran Canbolat, ‘Onun dışında biz de idari olarak filyasyon ekiplerimizi artırdık, iki katına çıkardık. Kamu kurumlarımızdan şoför ve araç desteğini İl Sağlık Müdürlüğü emrine verdik. Yoğun bakım sayılarını artırıyoruz.’ ifadelerini kullandı. Denetimleri hızlandırıp, etkinliği artıracaklarından bahseden Bursa Valisi, ‘Vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami riayet göstermelerini bekliyoruz. Vatandaşlarımız tedbirleriyle bu işe çare olacak.’ açıklamalarına yer verdi.

İLİşKİLİ HABERLER Irmak Ünal Koronavirüse Yakalandı

Irmak Ünal Koronavirüse Yakalandı

İlk Kovid-19 Aşıları Kusurlu Olabilir

İlk Kovid-19 Aşıları Kusurlu Olabilir

Kovid-19 Mevsimsel Hastalık Özelliği Kazanacak

Kovid-19 Mevsimsel Hastalık Özelliği Kazanacak

Deprem Çantasını Kovid-19’a Göre Düzenleyin

Deprem Çantasını Kovid-19’a Göre Düzenleyin

İLİşKİLİ GALERİLER Grip Soğuk Algınlığını Geçirmenin 6 Yolu!

Grip Soğuk Algınlığını Geçirmenin 6 Yolu!

Grip Hakkında Ortaya Atılan Hurafeler

Grip Hakkında Ortaya Atılan Hurafeler

Türkiye'de Koronavirüs Son Durum

Türkiye’de Koronavirüs Son Durum

Kolombiya'da Kovid-19'dan Korunmak İçin Kask Üretildi

Kolombiya’da Kovid-19’dan Korunmak İçin Kask Üretildi

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.