DOLAR 32,3829
EURO 34,7802
ALTIN 2.396,52
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

FiLMiC Pro ile film kalitesinde videolar!

24.12.2017
A+
A-

Uygulamanın 6.4 güncellemesi ile birlikte artık Bluetooth mikrofonlar için de destek sağlanıyor. Bu sayede uygulamayı AirPods kablosuz kulaklıklar ile kullanmak mümkün hale geliyor. Ayrıca daha pahalı ekipmanlar kullanmak da tabii ki sizin tercihinize kalmış.

iPhone X için de yeni kullanıcı arayüzü özelliklerinin sağlandığı uygulama, cihazın kenarında kalan ekstra boşluğu kullanıyor. Büyük ve detaylı desibel ölçer, kalite ayarı, kalan kayıt süresi ve renk ısısı gibi detayları bu sayede elinizin altında oluyor.

Yeni Otomatik Örtücü desteği ise, bulunduğunuz yerin elektrik güç frekansına uygun şekilde örtücü davranışını ayarlama yeteneği sunuyor. Kare hızı menüsünün altındaki ayarlar menüsünde bulabileceğiniz özellik ile otomatik, 50 hz ve 60 hz seçimi yapılabiliyor. Kütüphanedeki bütün videoları seçmek içinse video seçim aracına uzun süre basarak kütüphanedeki video klipleri seçmek veya seçimi kaldırmak mümkün.

 

Video çekmeyi sevenlerin App Store’da 54,99 TL ücretle satılan bu başarılı uygulamayı mutlaka incelemelerini öneriyoruz.

:: Hangi video kamera uygulamasını veya uygulamalarını tercih ediyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.